reklama

Styczen 2011

reklama
a ja wlaśnie wróciłam z zakupów z Biedronki wyciągnęłam męża bo miałam ochote na coś hehe no i przy okazji kupiłam sobie wreszcie dobrego mopa do sprzątania:p MartaPe mnie też często łapie potworna zgaga pali od żołądka aż do gardła:/ szklanka mleka pomaga ale na jakiś czas tylko

Cześć Dziewczyny:) dziś nie siedziałam w domu. Najpierw byliśmy w kościele później pojechaliśmy na miasto na obiad ze znajomymi.
Po przeczytaniu tego artykułu który Wam przesłalam zaczęłam się nad sobą zastanawiać i postanowiłam, że nie ma co sprzątać w chacie i gotować co chwila tylko muszę iść do ludzi.
Dziś pierwszy raz od dawna zrobilam sobie pełny makijaż i fajnie się z tym czuję:)

Carri fakt mieszkanko fajne i duże ale kredyt na 40 lat. Inaczej nie ma szans na własne mieszkanie....stąd moje ostatnie przemyślenia czy damy radę finansowo.

Hej dziewczyny
byłam dziś na zajęciach ale wytrzymałam tylko 2 godziny. Nie mogłam wysiedzieć na twardym krześle, krzyż bolał mnie potwornie. Później zjedliśmy z Fifim obiadek u moich dziadków. A jak wróciliśmy do domu to młody zajął się zabawkami, a ja się położyłam no i oczywiście zasnęłam. :sorry2: Dobrze, że moje dziecko nie ma głupich pomysłów i w takich sytuacjach zawsze grzecznie się bawi obok mnie albo ogląda bajki. Nie jestem w stanie zapanować nad tym spaniem......:sorry2::sorry2:

Fogia widze ze praca strazaka to z pokolenia na pokolenie u Was w rodzinie
sie przeplatala :-) MOZE ty nie wyszłas za strazaka ale moze w brzuszku nosisz strazaka:sorry2:
bardzo możliwe, że któreś z dzieci będzie chciało podtrzymać rodzinne tradycje i zostaną strażakami albo nauczycielami. ;-);-)A co tej gryki w materacach to chyba pasowałoby kogoś kompetentnego zapytać i się upewnić jak to w końcu z nią jest, bo tak jak pisałam wcześniej o tym, że uczula to tylko słyszałam, nie mam pewności co do tej informacji

witajcie :)
A mi odpadło dzisiaj gotowanie :) Bylismy na wsi i tam na obiadku. Wiki poszalała :)
Ja na szczęście mam łózeczko po Wiki z szuflada na dole. Super pomysł z tymi szufladami. Przydaje się na pościel, kocyki, ręczniki. SUPER
Wiecie co?? Dopadły mnie zatwardzenia :( Jutro musze po kapustę kiszoną skoczyć, może pomoże :)

Cześć Dziewczyny:) dziś nie siedziałam w domu. Najpierw byliśmy w kościele później pojechaliśmy na miasto na obiad ze znajomymi.
Po przeczytaniu tego artykułu który Wam przesłalam zaczęłam się nad sobą zastanawiać i postanowiłam, że nie ma co sprzątać w chacie i gotować co chwila tylko muszę iść do ludzi.
Dziś pierwszy raz od dawna zrobilam sobie pełny makijaż i fajnie się z tym czuję:)

Carri fakt mieszkanko fajne i duże ale kredyt na 40 lat. Inaczej nie ma szans na własne mieszkanie....stąd moje ostatnie przemyślenia czy damy radę finansowo.
Ribi kochana spokojnie, jak dla mnie artykuł trochę przesadzony. Wiadomo, że myślisz i mówisz dużo o ciąży, przecież oczekujesz swojego pierwszego dziecka, nie ma w tym nic dziwnego ani niestosownego. :-) Poza tym co złego jest w pokiszeniu się trochę w domu skoro mamy na to ochotę??? Trochę mnie denerwuje to wbijanie kobiet w poczucie winy, że nie są mega aktywne. A muszą być???? Każda z nas jest inna, jednej pielesze domowe całkowicie odpowiadają, inna nie będzie sobie wyobrażała "siedzenia" w domu. Najważniejsze żeby żyć w zgodzie z samą sobą. Tak więc Ribi spokojnie, jeżeli potrzebujesz aktywności to rób to na co masz ochotę, a jak nie, to się nie zmuszaj.

hej :biggrin2:
moge prosic o glosiki na moja corcie :-p autor evelka http://www.bebiko.com.pl/home/konkur...owa/?start=564 dziekujemy :tak:
zagłosowałam, w końcu trzeba wspierać swoje forumowiczki. ;-)

moniaivoi- skądże;) poprostu slysze od kolezanki ze za kazdym razem jak synka przebiera to on siusia na sienbie i na nia wiec zabezpiecze sie ze przy kazdym przebieraniu bede miala tetrowke;D

Zrobilam obiado- kolacje z tych grzybkow ale powiem Wam ze wcale mi nie smakowaly.. :( jakies gorzkie byly chociaz moj maz sie zajadal wiec widocznie to moj smak sie zmienil:)
jesli chodzi o zgage ( ktora i mnie straszliwie meczy..) to takze popijam mleko. ostatnio jak mowilam o tym mojej lekarz to powiedziala ze bedzie coraz gorzej. Takze trzeba sie przyzwyczaic ;)
Biore herbatke i ksiazke w reke i odpoczynek teraz.

reklama
fogia fakttycznie artykuł jest przesadzony ale trochę prawy w nim jest. Ja dziś od mca pierwszy raz zrobiłam sobie pełny make up. Skoro nie wychodzę codziennie to po co...:) Ja należę do osób dosyć aktywnych ale odkąd jestem w domu jakoś nic mi się nie chce:) ale postanowiłam sobie że zacznę chodzić na jakieś regularne zajęcia: taniec brzucha w czwartki a we wtorek basen:) napewno nie zaszkodzi a ja się lepiej poczuje:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry