Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja na zgage biore renne w aptece mi dali ze w ciazy mozna a jak nawet to niepomaga to pje mleko lagodzi zgage ale o dziwo ostatnio zauwazylam ze zgaga jest mniejsza i odpuszcza jak poloze sie na boku mozecie sprobowac moze i wam to pomozeDziewczyny ale mnie zgaga właśnie złapała KOSZMAR, nic nie pomaga ;/
Dobrze, że moje dziecko nie ma głupich pomysłów i w takich sytuacjach zawsze grzecznie się bawi obok mnie albo ogląda bajki. Nie jestem w stanie zapanować nad tym spaniem......

bardzo możliwe, że któreś z dzieci będzie chciało podtrzymać rodzinne tradycje i zostaną strażakami albo nauczycielami. ;-);-)A co tej gryki w materacach to chyba pasowałoby kogoś kompetentnego zapytać i się upewnić jak to w końcu z nią jest, bo tak jak pisałam wcześniej o tym, że uczula to tylko słyszałam, nie mam pewności co do tej informacji
Fogia widze ze praca strazaka to z pokolenia na pokolenie u Was w rodzinie
sie przeplatala :-) MOZE ty nie wyszłas za strazaka ale moze w brzuszku nosisz strazaka![]()
Ribi kochana spokojnie, jak dla mnie artykuł trochę przesadzony. Wiadomo, że myślisz i mówisz dużo o ciąży, przecież oczekujesz swojego pierwszego dziecka, nie ma w tym nic dziwnego ani niestosownego. :-) Poza tym co złego jest w pokiszeniu się trochę w domu skoro mamy na to ochotę??? Trochę mnie denerwuje to wbijanie kobiet w poczucie winy, że nie są mega aktywne. A muszą być???? Każda z nas jest inna, jednej pielesze domowe całkowicie odpowiadają, inna nie będzie sobie wyobrażała "siedzenia" w domu. Najważniejsze żeby żyć w zgodzie z samą sobą. Tak więc Ribi spokojnie, jeżeli potrzebujesz aktywności to rób to na co masz ochotę, a jak nie, to się nie zmuszaj.Cześć Dziewczynydziś nie siedziałam w domu. Najpierw byliśmy w kościele później pojechaliśmy na miasto na obiad ze znajomymi.
Po przeczytaniu tego artykułu który Wam przesłalam zaczęłam się nad sobą zastanawiać i postanowiłam, że nie ma co sprzątać w chacie i gotować co chwila tylko muszę iść do ludzi.
Dziś pierwszy raz od dawna zrobilam sobie pełny makijaż i fajnie się z tym czuję![]()
Carri fakt mieszkanko fajne i duże ale kredyt na 40 lat. Inaczej nie ma szans na własne mieszkanie....stąd moje ostatnie przemyślenia czy damy radę finansowo.
zagłosowałam, w końcu trzeba wspierać swoje forumowiczki. ;-)hej
moge prosic o glosiki na moja corcieautor evelka http://www.bebiko.com.pl/home/konkur...owa/?start=564 dziekujemy
![]()