reklama

Styczen 2011

Cześć dziewczyny:-)

Potwornie ciężko Was na drobić...Szczególnie jak się jest na forum co 3 dni tak,jak ja:sorry2:
Także nawet nie próbuję przeczytać wszystkiego...Ciężko się przyłączyć jak n ie jest się na bieżąco.
Ja dziś ledwo żyję,bo mojemu synkowi coś się poprzestawiało i wstał o 3:00 w nocy z zamiarem szykowania się do spania...Długo nie wiedzieliśmy o co chodzi,a on w końcu rozebrał się i gotowy do kąpieli:szok: Ale kąpania nie było.Umył ząbki,wysiusiał się,zjadł "kolację,obejrzał bajkę,wziął butle i przed 5:00 rano poszedł spać:sorry2: Ne wiem jak długo by spał,obudziliśmy go po 9:00,bo jechaliśmy do rodziców.
Cyrk jak nigdy...
Chyba przespałabym dzisiaj cały dzień...
Życzę Wam wszystkim miłego dzionka i dużo więcej energii niż ja dzisiaj mam;-)

reklama
Witam niedzielnie;-) Ja dziś znów sama w domu bo mój K. w pracy:sorry2: Zaraz pójdę na spacer a potem obiad i odpoczynek:-p Jak już pisałyście mi też puchną palce:zawstydzona/y: najgorsze, że ślub przede mną i nie wiem czy kupic większą obrączkę czy założyć ją na lewą rękę jak coś:sorry2:
Co do łóżeczek, to długo myślałam jakie kupić czy turystyczne czy drewniane. do tej pory mam jeszcze wątpliwości, choć myślę, że jednak stanie na najprostszym drewnianym. Pieluch tetrowych zamierzam kupić tak 20-30. Mam nadzieję, że starczy.

Cieszę, że lista się podoba, dziewczyny jeszcze piszą więc będę uzupełniać :-)

Wskoczyłam do Was przed obiadem, żeby wieczorem zaległości nie mieć :-)
Gotujemy obiadek z mężem rosołek już dochodzi, a na drugie mamy kurczaka pieczonego w piekarniku i frytasy, ale narazie wstawione to jeszcze z godzinke musi sie piecz:-)
Smacznego wszystkim i znikam do kuchni :-)

Cześć dziewczyny:-)

Potwornie ciężko Was na drobić...Szczególnie jak się jest na forum co 3 dni tak,jak ja:sorry2:
Także nawet nie próbuję przeczytać wszystkiego...Ciężko się przyłączyć jak n ie jest się na bieżąco.
Ja dziś ledwo żyję,bo mojemu synkowi coś się poprzestawiało i wstał o 3:00 w nocy z zamiarem szykowania się do spania...Długo nie wiedzieliśmy o co chodzi,a on w końcu rozebrał się i gotowy do kąpieli:szok: Ale kąpania nie było.Umył ząbki,wysiusiał się,zjadł "kolację,obejrzał bajkę,wziął butle i przed 5:00 rano poszedł spać:sorry2: Ne wiem jak długo by spał,obudziliśmy go po 9:00,bo jechaliśmy do rodziców.
Cyrk jak nigdy...
Chyba przespałabym dzisiaj cały dzień...
Życzę Wam wszystkim miłego dzionka i dużo więcej energii niż ja dzisiaj mam;-)

Ładną nockę miałaś, właśnie przeczytałam to siostrze - nieźle się uśmiałyśmy (oczywiście pozytywnie ;-)) Może coś maluchowi się przyśniło :-)

hej kobietki witam sie dlugo mnie niebylo na watku glownym jakos niedawalam rady nadrabiac was i tych innych watkow ale corcia zeczela znow chodzic do przedszkola wiec teraz bede sie starac codziennie z wami pisac bo jak ona jest w przedszkolu to mam czas dla siebie chcialabym znow wkrecic sie do grona styczniowek i aktywnie tu uczestniczyc :-)

a tak wogole to witqam sie i zycze milego dnia :-)

Ale paskudna pogoda, własnie ttak mi sie zrobiło zimno ze teraz pije goraca herbatke z cytrynka i leze pod kocykiem...
Zaraz jednak zabiore sie do poczytania czegos i tak mi jako dzionek minie

Czesc dziewczyny!
u mnie dzisiaj cieplo i slonecznie:) mila odmiana po ostatnim deszczowym tygodniu. Bylismy z mezem w lesie na grzybach- troche sie uzbieralo i zaraz na obiad robie sos grzybowy:)
Blondi lista naprawde super wyszla i tez jestem za tym zeby ja umiescic w liscie mamus styczniowych, napewno bedzie to bardziej widoczne.
Zmykam do kuchni :)

Czesc dziewczyny!
u mnie dzisiaj cieplo i slonecznie:) mila odmiana po ostatnim deszczowym tygodniu. Bylismy z mezem w lesie na grzybach- troche sie uzbieralo i zaraz na obiad robie sos grzybowy:)
Blondi lista naprawde super wyszla i tez jestem za tym zeby ja umiescic w liscie mamus styczniowych, napewno bedzie to bardziej widoczne.
Zmykam do kuchni :)
moi tescie tez dzis byli na grzybach i uzbierali 3 pelne kosze ja lubie grzyby zbierac ale jesc nie jedynie sowy usmazone lubie albo sos z kurek nielubie tych pozostalych oslizglych grzybow :-) a na ktorej stronce jest ta lista mogla bym tez ja zobaczyc bo chyba dobrze mysle ze jakas kobietka dala pomysl inaczej przedstawionej listy tak???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry