ANIA2608
Szczęśliwa żona i mamusia
Cześć dziewczyny:-)
Potwornie ciężko Was na drobić...Szczególnie jak się jest na forum co 3 dni tak,jak ja
Także nawet nie próbuję przeczytać wszystkiego...Ciężko się przyłączyć jak n ie jest się na bieżąco.
Ja dziś ledwo żyję,bo mojemu synkowi coś się poprzestawiało i wstał o 3:00 w nocy z zamiarem szykowania się do spania...Długo nie wiedzieliśmy o co chodzi,a on w końcu rozebrał się i gotowy do kąpieli
Ale kąpania nie było.Umył ząbki,wysiusiał się,zjadł "kolację,obejrzał bajkę,wziął butle i przed 5:00 rano poszedł spać
Ne wiem jak długo by spał,obudziliśmy go po 9:00,bo jechaliśmy do rodziców.
Cyrk jak nigdy...
Chyba przespałabym dzisiaj cały dzień...
Życzę Wam wszystkim miłego dzionka i dużo więcej energii niż ja dzisiaj mam;-)
Potwornie ciężko Was na drobić...Szczególnie jak się jest na forum co 3 dni tak,jak ja

Także nawet nie próbuję przeczytać wszystkiego...Ciężko się przyłączyć jak n ie jest się na bieżąco.
Ja dziś ledwo żyję,bo mojemu synkowi coś się poprzestawiało i wstał o 3:00 w nocy z zamiarem szykowania się do spania...Długo nie wiedzieliśmy o co chodzi,a on w końcu rozebrał się i gotowy do kąpieli
Ale kąpania nie było.Umył ząbki,wysiusiał się,zjadł "kolację,obejrzał bajkę,wziął butle i przed 5:00 rano poszedł spać
Ne wiem jak długo by spał,obudziliśmy go po 9:00,bo jechaliśmy do rodziców.Cyrk jak nigdy...
Chyba przespałabym dzisiaj cały dzień...
Życzę Wam wszystkim miłego dzionka i dużo więcej energii niż ja dzisiaj mam;-)
Jak już pisałyście mi też puchną palce
najgorsze, że ślub przede mną i nie wiem czy kupic większą obrączkę czy założyć ją na lewą rękę jak coś