reklama

Styczen 2011

reklama
Witam Was dziewuszki, ja też krócej śpię jak mam mojego w domku.

Idziemy zaraz jeść śniadanko i potem do sklepu, mają wpaść znajomi do nas pierwszy raz z dwójką dzieci, ale będzie ubaw

Miłej niedzieli życzę, pomimo iż pogoda jest fatalna. Idę się ubrać bo okropnie marznę

witam w ten paskudny zimny dzien.

blondi rewelacyjna lista, swietnie wyglada no i czytelna.

u nas od wczoraj leje masakra, zimno jak sto naprawde marze o tym, zeby wlaczyli ogrzewanie. w lazience zimno jak diabli i jak tu myc dziecko w takiej zimnicy brr. miska siedzi pod koldra i tak co jakis czas slysze, ze zimno jej ech ja tez zaraz zmykam pod kolderke bo juz zmarzlam przy kompie.

Lista dzieci świetna =]

Co do mojego echa serca to nie wiem właśnie na co się nastawiać bo jak to "tylko" dokładne usg to czemu dają skierowanie do szpitala na patologię zamiast po prostu wysłać mnie na badanie ;/ Pewnie to wina biurokracji... ;/ Najgorsze jest to że nie wiem na co się nastawić - ile dni to będzie trwało no i co najważniejsze staram się być dobrej myśli.. Ogólnie jesteśmy z mężem sportowcami więc nie wyobrażam sobie żeby dzidzia miała coś z serduszkiem... ale dosyć pesymizmu -> BĘDZIE DOBRZE!! MUSI BYĆ =]

PS: dziękuję za miłe słowa =]

Miłego dnia =]

joasienka- gdzie jest ten sklap mama i ja??
oj dziewuszki ja znow niewyspana, ale dzis nocka juz w sypialni..
kiedys pisalysmy na temat ilosci pieluch tetrowych no i dokupie, kolezanki synek przesikuje wszytko za kazdym razem, mam wyprobowane prawie wszystkie pieluszki rozm 1. i nic.. nozki chude w udkach i chyba tamtedhy leci, malo tego jak go przebiera to z 3, 4 razy dziennie ja obsikuje;D dlatego stwierdzilam, ze trzeba sie zabezpieczyc w tetrowy;)

hej,
klaudoos - sklep Mama i ja jest na Grunwaldzkiej w Gdańsku na przeciwko Media Markt - podobno wybór i obsługa rewelacyjna.
my dziś na akcję pampersa jedziemy Świat oczami dziecka - ciekawi mnie i liczę na jakieś fajne fotki to wstawię mój brzuch w nowym sweterku.
miłego dnia, obiadków, kolacyjek, spacerków i chwil z mężusiami o ile macie ich w domu :-)

Witam w niedzielne południe:)

U nas też zimno:(
Dominika- jak tak to łóżeczko wkleiłam pierwsze lepsze z brzegu, żeby pokazać. A tak w ogóle to w sumie dobrze, że jestes z niego zadowolona, bo wczoraj z mężem rozmawialiśmy na jego temat i powaznie się zastanawialismy czy warto je kupic. Tez myslałam o tym, żeby dokupić lepszy materac, ale nie miałam pewności czy się utrzyma w nim. Jeszcze pomyślimy:)

MartaPe - ja myslę, że po to dali Ci skierowanie do szpitala, bo może tam maja lepszy sprzęt i nie będziesz musiała za to płacić.

Klaudoos -Ty planujesz synkowi zakładac tetrowe pieluchy? Ile zakupiłaś tych pieluszek? Ja myślałam, że będę zakładać tylko papmpersy.

Ribi - dobry ten artykuł:) Kurcze, jak tak sie troche zastanowiłam, to odkad jestem w ciąży, to tylko mówię o niej...ale to może przez to, że to moje pierwsze dziecko. Ale fakt swoje zainteresowania trzeba mieć!

Ostatnia edycja:
MartaPe - echo robi kardiolog i może jedyna możliwość by zrobił to badanie jest właśnie jak będziesz w szpitalu a nie można przychodzić ot tak z ulicy że tak powiem. Nie martw się będzie dobrze :)

reklama
Dzien dobrek....
Sniadanko zjedzone,rosołek juz zrobiony i teraz wypoczynek mnie czeka
Pogoda za oknem paskudna, czase pokropi,a tak poza tym jest pochmurnie i zimno.
Sobota mineła mi pod znakiem sprzatania i zakupów a wieczorem seanse filmowe do pozna wiec teraz troszke mi sie ziewa

Mój maz jest górnikiem i kazdego dnia z niepokojem czekam na niego, w sumie w kazdym zawodzie moze stac sie cos zlego...nie ma na to jakiejs normy:baffled:

Martusia - meżów w mundurach trzeba dobrze pilonowac ;-)

Fogia widze ze praca strazaka to z pokolenia na pokolenie u Was w rodzinie
sie przeplatala :-) MOZE ty nie wyszłas za strazaka ale moze w brzuszku nosisz strazaka:sorry2:

Ribi to masz duze mieszkanko...Tak mnie zastanawia we Wrcolawiu mieszkajac trzeba dobrze zarabiac by pozowlic sobie na fajne mieszkanko,prawda??
Ribi własnie miałam zamiar sciagnac sobie film Incepcje, jak polecasz to coraz bardziej jestem na ten film chetna...Długosc filmu mnie nie przeraza :blink:

Blondi ...poczekaj na liwidacje rybek, a noz nazbieracie pieniazki na dokupieniu
kilku rybek i pokrywy:-)
Super zrobilas liste :-):-):-)

Dominika81 narobiłas mi smaka na malinki ;-)

Marta Pe trzymam kciuki za serduszko dzidzi, mam nadzieje ze wszystko brdzie dobrze:blink: Miło czytac ze jestes pozytywnie nastawiona :blink:

Widze ze ostatnioprzeplatał sie temat o łozeczkach , my poki co nie mamy
jeszze nic kupionego ale na oku mam łozeczka z firmy DREwEX z szuflada na dole.
Co do materacu sasiadka chwaliła materac z gryka ale czytajac o alergi to jakos mi zaczyna mało sie podoba
My mieszkamy z tata, mamy 3 pokoje, przedpokój, kuchnia,lazienka.... Łozeczko tych normalnych rozmiarów spokojnie nam starczy do naszego pokoju...Z tata jestesmy ugadani tak ze jak sie mieszkania nie dorobimy swojego , (a wiadomo mieszkania nie sa tanie a kredyty sa masakryczne ) To on odda swój pokoj na poczet dziecka, a on sam sie przemiesci do salonu...:-)Tazke poki co mamy wszystko zaplanowane:-)
A wiadomo jak jest sam ktos tak jak tata , to nie powinno byc najgorzej

Dziewczyny z tym sprzataniem to uwazajcie na siebie ...

Miłej niedzieli zycze przede wszystkim i dduuuzo ciepła

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry