• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczen 2011

Ja jeszcze nadal czekam na męża kurde

Poodkurzałam sobie, ale boli mnie kręgosłup ostatnio jakoś nawet jak jestem z 15 minut schylona to już czuję ból
i okropnie marznę w domu , co chwilę ciepła herbatka ale to pomaga na chwilę.

reklama
Claudia4you -współczuje bólu, mnie już ulżyło poleżałam i jest ok :-) A co do zimna to dobrze, że pijesz cieplą herbatkę, my najcieplej nie mamy, ale aż tak zimno to nie mamy, ale chodzę po domciu w dresach i może dlatego, a teraz pod kołderką się grzeje :-)

martape trzymam kciuki, zeby z dzidzia bylo wszystko dobrze.

claudia ja ostatnio pije herbate ze sokiem malinowym chociaz nie przepadam za czestym piciem takiej to teraz pije caly czas, u nas tez nie grzeja i zimno jak hu.. ale na drzwiach wejsciowych napisali ze chyba wlacza wczesniej bo duzo ludzi do nich przychodzi.

monia ja mialam podobne lozeczko i bylam zadowolona z wyjatkiem materaca na poczatek moze byc ale pozniej jak dziecko ciezsze to materac za cienki. co zas do gotowania to gotuje ja dla nas no i tescia a tesciowa praktycznie nie gotuje no chyba, ze ma dobry dzien to nam cos ugotuje.

u nas pogoda sie zepsula i pada :( normalnie zwariowac idzie.

Hej dziewczyny
jakiś ciężki dzień dziś mam. Byłam na tych zajęciach ale ledwo wysiedziałam. Bolał mnie krzyż, biodro z lewej strony aż kulałam i z prawej strony w plecach jakby nerka, sama nie wiem. Wyglądałam i czułam się jak połamaniec. Na szczęście całe popołudnie przeleżałam, a nawet przespałam i w miarę mi przeszło.

martaPe mam nadzieję, że badanie nie wykaże niczego poważnego, trzymam kciuki!

Oto ranking córcie vs synusie:

12:15 dla synusiów :-)

Mamy, które noszą pod sercem Córcie:
Gosiula85
Mona29
Soojka
MartaPe
Moniaivoy
Zielona2909
Damqelle
Key
Batonik
Madlen80
Catelin\
Malula / raczej córcie

Mamy, które noszą pod sercem synów:
Martka85
Farbka
Gdynianka1
Przyszlirodzice
Ribi
Joasiab
Julka05091985
Blondi84
Klaudoos
Malta
Anrysa
Bedismal
Dominika81
Aurii
Giovannessa - raczej chłopczyk

Mamy, które noszą pod sercem niespodzianki:
Ariska
Szczebiotka (do 14/09)
Martusia29
Claudia4you (do 15/09)
Malutk_a (do 21/09)
Marisax
Ewcia_822 (do 20/09)
Fogia

Ps. Jeżeli któraś z Was nie odnalazła się na liście, proszę napisać na PW :-) dziś żadna z Was nie napisała, więc mamy komplet (raczej), proszę niespodzianki też o wiadomość na PW :-) Narazie wygrywają chłopcy, ale dziewczynki nadganiają :-) Gratulujemy płci męskiej (narazie)! Pozdrawiam ;-)

Ostatnia edycja:
Klaudoos - Dziękuję za miłe słowa, chcę ułożyć Nas jeszcze alfabetycznie, ale czekam, bo nie mam pewności, że wszystkie mamy, które znają płeć odwiedziały Nas przez ostatnie kilka dni :-)

U nas tez okropnie zimno....
Byłam na zakupach, kupiłam sobie spodnie ciążowe, Wiki kupiłam płaszczyk na jesień i jeansy :) Ogólnie zakupy udane :)
Jutro wyruszamy na wieś, tam grzeją w domku więc będzie super

A Wika obparzyła sobie palec i teraz ją piecze okropnie :(

A mnie wzięło na gotowanie...na obiad zrobiłam schab ze śliwka, a teraz zaczęłam robić gulasz, bo mi mięso zostało i musialam je wykorzystać, żeby sie nie zmarnowało. Będzie jedzonka na parę dni:)

Blondi- mnie też się podoba lista, przynajmniej teraz każda z nas wie, kogo nosi pod serduszkiem :)

reklama
Blondi tak się napracowałaś to może wartałoby dodać to listy mamuś styczniowych?? żeby nie zginęło w tłumie a na bieżąco byś zmieniała? Najpierw lista mamuś z imionami dzieci i wogole a na końcu mogłoby być takie ogólne podsumowanie na chłopców i dziewczynki :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry