reklama

Styczen 2011

Ja jeszcze nadal czekam na męża kurde

Poodkurzałam sobie, ale boli mnie kręgosłup ostatnio jakoś nawet jak jestem z 15 minut schylona to już czuję ból
i okropnie marznę w domu , co chwilę ciepła herbatka ale to pomaga na chwilę.

reklama
Claudia4you -współczuje bólu, mnie już ulżyło poleżałam i jest ok :-) A co do zimna to dobrze, że pijesz cieplą herbatkę, my najcieplej nie mamy, ale aż tak zimno to nie mamy, ale chodzę po domciu w dresach i może dlatego, a teraz pod kołderką się grzeje :-)

martape trzymam kciuki, zeby z dzidzia bylo wszystko dobrze.

claudia ja ostatnio pije herbate ze sokiem malinowym chociaz nie przepadam za czestym piciem takiej to teraz pije caly czas, u nas tez nie grzeja i zimno jak hu.. ale na drzwiach wejsciowych napisali ze chyba wlacza wczesniej bo duzo ludzi do nich przychodzi.

monia ja mialam podobne lozeczko i bylam zadowolona z wyjatkiem materaca na poczatek moze byc ale pozniej jak dziecko ciezsze to materac za cienki. co zas do gotowania to gotuje ja dla nas no i tescia a tesciowa praktycznie nie gotuje no chyba, ze ma dobry dzien to nam cos ugotuje.

u nas pogoda sie zepsula i pada :( normalnie zwariowac idzie.

Hej dziewczyny
jakiś ciężki dzień dziś mam. Byłam na tych zajęciach ale ledwo wysiedziałam. Bolał mnie krzyż, biodro z lewej strony aż kulałam i z prawej strony w plecach jakby nerka, sama nie wiem. Wyglądałam i czułam się jak połamaniec. Na szczęście całe popołudnie przeleżałam, a nawet przespałam i w miarę mi przeszło.

martaPe mam nadzieję, że badanie nie wykaże niczego poważnego, trzymam kciuki!

Oto ranking córcie vs synusie:

12:15 dla synusiów :-)

Mamy, które noszą pod sercem Córcie:
Gosiula85
Mona29
Soojka
MartaPe
Moniaivoy
Zielona2909
Damqelle
Key
Batonik
Madlen80
Catelin\
Malula / raczej córcie

Mamy, które noszą pod sercem synów:
Martka85
Farbka
Gdynianka1
Przyszlirodzice
Ribi
Joasiab
Julka05091985
Blondi84
Klaudoos
Malta
Anrysa
Bedismal
Dominika81
Aurii
Giovannessa - raczej chłopczyk

Mamy, które noszą pod sercem niespodzianki:
Ariska
Szczebiotka (do 14/09)
Martusia29
Claudia4you (do 15/09)
Malutk_a (do 21/09)
Marisax
Ewcia_822 (do 20/09)
Fogia

Ps. Jeżeli któraś z Was nie odnalazła się na liście, proszę napisać na PW :-) dziś żadna z Was nie napisała, więc mamy komplet (raczej), proszę niespodzianki też o wiadomość na PW :-) Narazie wygrywają chłopcy, ale dziewczynki nadganiają :-) Gratulujemy płci męskiej (narazie)! Pozdrawiam ;-)

Ostatnia edycja:
Klaudoos - Dziękuję za miłe słowa, chcę ułożyć Nas jeszcze alfabetycznie, ale czekam, bo nie mam pewności, że wszystkie mamy, które znają płeć odwiedziały Nas przez ostatnie kilka dni :-)

U nas tez okropnie zimno....
Byłam na zakupach, kupiłam sobie spodnie ciążowe, Wiki kupiłam płaszczyk na jesień i jeansy :) Ogólnie zakupy udane :)
Jutro wyruszamy na wieś, tam grzeją w domku więc będzie super

A Wika obparzyła sobie palec i teraz ją piecze okropnie :(

A mnie wzięło na gotowanie...na obiad zrobiłam schab ze śliwka, a teraz zaczęłam robić gulasz, bo mi mięso zostało i musialam je wykorzystać, żeby sie nie zmarnowało. Będzie jedzonka na parę dni:)

Blondi- mnie też się podoba lista, przynajmniej teraz każda z nas wie, kogo nosi pod serduszkiem :)

reklama
Blondi tak się napracowałaś to może wartałoby dodać to listy mamuś styczniowych?? żeby nie zginęło w tłumie a na bieżąco byś zmieniała? Najpierw lista mamuś z imionami dzieci i wogole a na końcu mogłoby być takie ogólne podsumowanie na chłopców i dziewczynki :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry