reklama

Styczen 2011

Gosiula85 - przestarszyłas mnie z tymi grzybami bo napisałaś, że były gorzkie ;-/ a ostatnio w tv jak było zatrucie tego dziecka to wypowiadał się Pan, który zawsze zbiera grzyby, że trujące sa gorzkie ;-( ale może taki smak miałaś, a naprawdę były dobre!
87zabka - lista jest na str 559 narazie tylko dla naszej wiadomości cały czas dopisuję dziewczyny które piszą na PW

Bylismy na zakupach w biedronce, a teraz leżymy przed tv i wcinamy popcorn :-)
Dzieki :-*
Dziewczyny uciekam do lóżeczka poczytać książkę, kupiłam dziś sobie Podpalaczkę Stephena Kinga. Podobno fajna:)

mnóstwa kopniaczków życzę:)
a czytalyscie moze ksiazke MAMO , TATO JESTEM W DRODZE... ja zamierzam ja kupic w klubie dla ciebie ponoc fajna ksiazka tak jakby dzidzius z brzuszka opowiadal co tam sie znim dzieje i wogole
martape no szkoda to niebede probowac zostane jednakprzy renne i mleku skoro mowisz ze migdaly nic niedaja

ja tez sie na dzis zegnam dobranoc kobietki

Ostatnia edycja:
reklama
zabka- moja mama mowila ze przy bracie nie miala takich akcji, ale kolezanka ma takie codziennie. wyszli na pierwszy spacer i wrocili po 20minutach bo maly przesiusiany.. no i wlasnie mowi ze jak przebiera lub wyciera po kapieli zawsze jest jakasa akcja;)
ja tez sie juz nie moge doczekac malego..
a kopniaki takie mi dzisiaj ladowal ze szok, podczas ogladania "4 stopien" non stop. i uwierzcie mi ze te non stop kopniaki sa czasem naprawde irytujace...

Cześć Dziewczynki.

Dzisiaj nocka straszna:-( Dopadły mnie moje co półroczne bóle kręgosłupa. Mam tak regularnie, 2 razy w roku:-( Prawidłowo powinno zacząć boleć październik-listopad ale gin mówił że ciąża może przyspieszyć:-( Dzwoniłam już do lekarza i babka w rejestracji powiedziała że gin przyjmie mnie bez kolejki o 11:-) Wiem że i tak niewiele pomoże bo żadnych leków mi dać nie może, zawsze dostaje serię bardzo silnych zastrzyków, a teraz pozostanie mi chyba przeleżec to cierpienie i podusia elektryczna.:-( Zobaczymy...a może czas już na zwolnionko???;-)

Miłego dnia Laseczki:-)

Hej girls
u nas dalej szaro-buro i ponuro.
Młody już w przedszkolu, na szczęście M. jest więc nie musiałam wychodzić rano w tą zimnicę. Na 10.30 muszę być w pracy. :baffled:

mnóstwa kopniaczków życzę:)
wykrakałaś, dostałam taką serię późnym wieczorem, że aż skakałam do góry, no i niestety musiałam biegać co chwila do toalety tak się rozpychało :sorry2: Jakąś dyskotekę sobie urządziło to moje młode czy co?:-)

witam!

miska szaleje od 7 30, wczoraj myslalam ze zwariuje z nia. rano deszcz padal ale nie ona na pole musi wyjsc, no to wyszlysmy jak jeszcze kropilo plus taki ze dziecko sie przynajmniej uspokoilo. za to wieczorem dopadly mnie bole takie jak przy okresie no i kulo mnie z boku ale jak lezalam na boku to mialam takie wrazenie, ze brzuch mi rosnie.
pogoda dzisiaj zapowiada sie calkiem niezla bo sloneczko swieci wiec moze potworek sie wyszaleje i bedzie spokoj.

a ja kurcze nie wiem gdzie mam glowe pojechalam rowerkiem na zakupy kupilam wszystko na rosol sniadanie do kawy ciacho pani wszystko skasowala a ja zapomnialam ze nie mam karty bo dalam mezowi....ja piernicze nie dosyc ze wstyd to jeszcze zero pomyslunku:))

Cześć Dziewczyny,
U nas słoneczko świeci. Już się zastanawiam co dziś na obiad zrobić bo by sie przydało coś ugotować na 2 dni. Jeszcze chciałabym pojechać kupić sobie strój kąpielowy jednoczęściowy, bo potrzebuję na basen. Moę poczytam książkę i się polenie:)

weronika Ty na rowerze jeszcze jeździsz?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry