reklama

Styczen 2011

Witajcie styczniowe mamusie:-)
mam na imię Ania, zapisałam sie na to forum zaraz jak tylko dowiedziałam sie o ciązy, nie odzywalam sie jednak za duzo,troche tylko na początku, poniewaz w sezonie wiosna-lato prawie cały czas byłam na działeczce wiec i tak nie byłabym aktywnym forumowiczem. Podczytywalam was jeank kidy tylko moglam:)
Mam nadzieje ze mimo to bedziecie chcialy sobie ze mnie pisac i wymieniac sie doswiadczeniami "ciazowymi" i razem bedziemy przezywac tej fajny dla nas czas:)

reklama
Witam sie po weekendzie!
Dziewczyny tak duzo skrobiecie, sporo nadrabiania jest :-)
U nas pieknie sloneczko swieci , az chce sie zyc! Oby tak dalej!

Weekend mielismy udany, aczkolwiek nie obylo sie bez "trudniejszych" momentow, a wszystko przez poskramianie naszego kochanego dwulatka :-D. No mowie Wam, mozna czasem wyjsc z siebie, nic na to moje dziecko nie dziala... Czasem bywa naprawde grzeczny, ogolnie jest bardzo kochany i do zjedzenia ;-), ale jak tylko uslyszy NIE, to koniec swiata... Moj maz wczoraj az oslabl po tym jak wrocil z synkiem z placu zabaw, bo takie sceny mu robil /nie chcial wracac oczywiscie/ :-)

ehhh... no trzeba "walczyc "dalej, nie da rady inaczej... Moze w koncu sie uspokoi.

Blondi lista super :-)

weronika87 badz po prostu bardzo ostrozna jak jezdzisz na rowerze :tak:Wiekszosc lekarzy rzeczywiscie zabrania jezdzic, ale np moja mama tez jezdzila w ciazy po zakupy, bo do sklepu miala kilka kilometrow, auta nie bylo i dawala rade, tyle ze trzeba naprawde uwazac. Ja np zrezygnowalam z roweru, nie chce ryzykowac.

martusia29 fajnie, ze zawody sie udaly:tak:, szkoda ze nie udalo sie zajac 2 miejsca, ale tak to juz wlasnie jest, sedziowie nie zawsze sa sprawiedliwi...

Co do grzybkow, to ja mysle,ze jesli zbiera sie je wiele lat /jak np ja :-D/ i zbieram tylko takie ktore naprawde znam na 100%, nie zbieram zadnych z blaszkami, nie znam sie na nich, to nigdy nie boje sie ze jakies trujace zjem ;-) Nie ma szans :-) Jak tylko mam jakies najmniejsze watpliwosci to po prostu nie biore i tyle :tak:

Malta to odpoczywaj sobie ,skoro bóle są aż tak silne :-(
Biedactwo, oby Ci to szybko przeszło

Weronika uważaj z tym rowerem :-) Może czas sobie go odpuścić,chociaż mój gin mi mówił na początku, ze nawet mogę jeździć, ale w 20 tc too nie wiem czy nie lepszy spacerek

KasiaiAlex pewnie, że zagłosuję, ah biedna dziewczyna... :-(

ANIA2608
trzymaj się cieplutko, posyłam gorące buziaki dla Was aby Wam było cieplej, i żebyście szybko wyzdrowieli

aniwar
witamy

Co do pogody to u nas rano było 4 stopnie, co to zima się zaczyna czy co ???

Jestem zła kuzynka chce, żebym jej małego popilnowała, bo ta chce iść do chorej babci.... tylko ja lubię wiedzieć troszkę wcześniej, anie SMS - przyjdź już:no:

Ciekawe kiedy się odezwie, że mam przyjść obym zajęta nie była....

Ale ciężko Was nadrobić. Przeczytałam wszystko, tylko nie na wszystko jestem w stanie odpowiedzieć..

Idę w końcu zjeść śniadanko

Witam
Dzis u mnie chlodno ale nie zimno,jak wczoraj...Cos błekitnego
nieba przebija sie przez szare chmury no i slonko czasem sie pojawia
Poki co jest nie najgorzej :sorry2:

Ribi no cóz mozna tak powiedziec ze kredyt stanie sie czescia waszej rodziny
40 lat to duzo.:baffled:

Malta mam nadzieje ze dzis chociaz troszeczke kregosłup mniej boli:blink:

Ania zycze duzo zdrówka dla Ciebie i synusia:-)

Martusia gratuluje Twojemu mezowi 3 miejsca :happy2::happy2::happy2:

Aniwar cwitaj w gronie styczniówek

Widze ze wiekszosc z Was przez maluchy nie nudziło sie;-) Mam jednak nadzieje ze jak jest pora przedszkolna to macie czas by dychnac:tak:

Pozdrawiam serdecznie

Ale bym jeszcze pospała ale niestety o 12:30 ide do lekarza do kontroli z ta infekcja moja wiec musialam juz wstac:nerd:

no i znowu mamy poniedziałek i dalej praca i praca.
a ja miałam miły weekend tylko się wczoraj przestraszyłam bo weszłam na wagę a tu 1 kg mniej :-(
w 5 m-cu to nie powinno się już chyba chudnąć, tym bardziej że ja powoli tyję i miałam ponad 4kg na plus a teraz raptem 3 kg.
miała tak któraś z Was?
robiłam dziś wyniki hormonów, krew, z tego co czytałam to może być tarczyca albo cukrzyca :zawstydzona/y:
bo bez powodu to chyba dziwne co?

joasienka nie ma się co martwić taki organizm:) Jeden dzień do góry drugi w dół. 1kg to jeszcze nic strasznego wiesz może właśnie byłas w łazience i "wyczyściłaś sobie jelita" :)
Nie ma się co denerwować tylko cieszyć:)

Ja jadę kupić sobie strój kapielowy, bo jutro chcę iść na basen:)

no i znowu mamy poniedziałek i dalej praca i praca.
a ja miałam miły weekend tylko się wczoraj przestraszyłam bo weszłam na wagę a tu 1 kg mniej :-(
w 5 m-cu to nie powinno się już chyba chudnąć, tym bardziej że ja powoli tyję i miałam ponad 4kg na plus a teraz raptem 3 kg.
miała tak któraś z Was?
robiłam dziś wyniki hormonów, krew, z tego co czytałam to może być tarczyca albo cukrzyca :zawstydzona/y:
bo bez powodu to chyba dziwne co?

Wiesz co normalne się to nie wydaje, że chudniesz, chociaż słyszałam że to się zdarza. znajoma też była w połowie ciąży i wyjechała nad morze, tak tam była aktywna ,że po powrocie schudła :-) także ciężko powiedzieć, a wyniki masz już??

badania robiłam dziś rano i wyniki jutro.
ja biorę euthyrox 75 1/2 tabletki, nie miałam nigdy poza norma ale przy granicy dlatego biorę od dłuższego czasu, w ciąży taką dawkę, wcześniej brałam 25 1 tabletkę.
jutro odbiorę wyniki i zobaczymy.
dzięki dziewczyny, bo już jakaś schiza mnie dopadła :-(

badania robiłam dziś rano i wyniki jutro.
ja biorę euthyrox 75 1/2 tabletki, nie miałam nigdy poza norma ale przy granicy dlatego biorę od dłuższego czasu, w ciąży taką dawkę, wcześniej brałam 25 1 tabletkę.
jutro odbiorę wyniki i zobaczymy.
dzięki dziewczyny, bo już jakaś schiza mnie dopadła :-(

Na razie się nie martw na zapas, a my trzymamy kciuki, aby wszystko było dobrze

reklama
już jestem po pracy. Dziś nawet nie było tak źle. Załatwiłam papierkowe sprawy i nareszcie miałam czas wyjść i pogadać chwilę ze swoimi uczniami. bardzo mile mnie zaskoczyli.;-)

Czesc dziewczyny!
ja po wczorajszej kolacji grzybkowej czuje sie dobrze- wiec uspokajam te co sie martwily ;)
u mnie dzisiaj mocno deszczowo. Siedze w pracy do 16 wiec jeszcze troche.. ale w week odpoczelam wiec nawet dobrze sie czuje. Czesto spaceruje po korytarzu bo Mala mnie co i rusz kopie ;) pewnie chce zebym zmienila pozycje ;)
no to dobrze, że wszystko ok po tych grzybach.:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry