reklama

Styczen 2011

A ja jadę za chwilkę z moim mężem pooglądać wózki do Sosnowca. Kolezanka mi mówiła, że mają bardzo duży wybór - zobaczymy :)
A gdzie dokładnie w tym Sosnowcu, napisz adres to jak bym się wybierała to wpisze na GPS :-)

weronika87 -to dobrze, że wporządku, to widzę, że maluszek rośnie:-) a płeć? poznałaś?

Mi też się nic nie chce, był Pan ze spółdzielni, zlikwidował Nam wreszcie grzejnik bo mielismy za dużo o jeden, nie ogrzewaliśmy nim, teraz bajzel, maz czyści sciane na grzejnikiem teraz i będziemy zaprawiać gipsować i malować, a ja sił na nic nie mam :-/
Miałam fugi czyścić między płytkami na podłogach w kuchni i przedpokoju, ale mi się zwyczjanie nie chce :-P

Ostatnia edycja:
reklama
Ja już obiadek gotowy.
Rosołek z makaronem, a na drugie ziemniaczki podsmażane z pieczarkami i cebulką a na to ser żółty starty mniam :-)

hej , co do tej glukozy to dla mnie gin kazała najpierw przyjsc na czczo na pobranie krwi pózniej tam wypic kubeczek plastikowy glukozy i po dwóch godzinach znów pobrac krew... przy poprzedniej ciazy tez tak miałam tylko ze pod koniec drugiej godziny tak mnie zemdliło ze az kibelek objełam... ale na wynik badania to nie wypłyneło :) wydaje mi sie ze skierowanie na badanie wazne jest tylko miesiac..

Co do wozkow w Sosnowcu to polecam sklep baby maxx ( w europie, na przeciwko plazy- centrum sosnowca). To jest market z akcesoriami dla dzieci- od smoczkow, zabawek po wozki, lozka, meble. Maja duzy wybor, niestety nie wiem jak z cenami, bo nie patrzylismy jeszcze pod katem cen.

Malta-Z tą glukozą to może tak jak ja mialam.Z miesiąc temu mialam cukier na czczo sprawdzany.a za tydzień mam wpisaną na skierowaniu po obciążeniu 50,a nic nie ma że na czczo też mają mi pobierać.Więc pewnie je rozdzielili zamiast hurtem robić.
Troszkę mnie zakręciłyście czy na czczo czy można zjeść coś,ja pójdę na czczo bo mam jeszcze prócz tego morfologię...ale zadzwonie i się upewnię.:-D

Coś ostatnio nie mam weny żeby pisać. Dziś głowa mnie boli i w ogóle jakaś leniwa jestem...jakiegoś dola mam niestety. Ja jeszcze nie dostałam skierowania na glukozę więc chyba przy kolejnej wizycie gin mi da skierowanie. Dziewczyny czy wy kupujecie albo kupiłyście poduszkę-rogal? Podobno jest rewelacyjna w trakcie ciąży i później do karmienia dzidzi. Czy któraś z Was ją ma i faktycznie może polecić?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry