reklama

Styczen 2011

Zjedlismy pyszną jajeczniczkę, a teraz leniu****emy przed tv i oglądamy "Na wspólnej"

Dziewczyny z tą glukoza to najlepiej niech każda zrobi tak jak jej lekarz powiedział :-) i nie będzie problemu, jeden lekarz robi glukozę samą inny chce morfologie i glukoze. Lekarz jeżeli każe iść na czczo wie jak na wyniki spojrzeć, a jak pojedzoną wysyła to też wie jak odczytac wyniki, po to studiował, sa jakies proporcje pewnie o których my nie wiemy i nie musimy wiedzieć, po to mamy lekarzy, więc nie czytajcie na necie tylko zastosujcie sie do wymogów lekarza. Nie dzowńcie też do laboratorium, bo tam nie macie 100% pewności, że Wam dobrze powiedzą i że osoba udzielająca informacji jest kompetentna, a z tego co wiem to badanie jest bardzo ważne przy porodzie i lepiej żeby było dobrze wykonane.

Pozdrawiam, miłego wieczorku:-)

Ostatnia edycja:
reklama
witam wieczorem.

witam nowe mamuski i zapraszam do czestych odwiedzin :)

miska spi ale taki ma katar, ze chyab czeka znow mnie ciekawa noc :(. wyszalala sie dziewucha dzisiaj na polu wiec nie bylo problemu z zasnieciem. dzis mnie zaskoczyla bo mi powiedziala, ze ja dzidzia kopie w brzuszku i pokazuje na brzuszek :)

dzisiaj [pierwszy raz jadlam szpinak i by;lam w szoku bo nawet nawet a przedtem to na sam mysla robilo mi sie nie dobrze

Hej dziewczyny :)
Wiecie że dołączyły już majówki? Ależ ten czas leci.
Chciałam wam polecić - na BB mamy coś takiego Zdrowie - BabyBoom niektóre artykuły warto sobie poczytać, np jakie badania trzeba zrobić, co to jest cukrzyca i jak za dużo nie przytyć :)

co do rogala- ja mam placilam za niego 72zl, ma zdejmowana poszewke i jest rewelacyjny, podczas snu odciąza mi kregoslup!!
wiecie co ja tez jakas przymulona jestem, czytam was, ale nie mam sil zbytnio pisac..
w ogole czuje sie strasznie ociezala;(

Hej girls
miałam dziś fatalny dzień. Ciągle wychodzą jakieś nowe newsy co do tego cyrku w pracy, które przechodziłam niedawno. Dziś też dowiedziałam się paru szczególików na ten temat od życzliwych osób. Powiem szczerze, że mam już szczerze dosyć tego wszystkiego, jedyne co czuję do tych ludzi to obrzydzenie.

Poza tym mój M. wyjeżdża jutro do Hiszpanii na całe 2 tygodnie. Nie będzie go na ślubie mojej siostry w sobotę, ani na moich trzydziestych urodzinach w przyszłym tygodniu.
Jest mi smutno, źle i chce mi się ryczeć. :frown::frown::frown:

klaudoos - nie martw się samopoczucie bywa zmienne tymbardziej w naszym stanie, napewno jutro będzie lepiej :-) może ciepła kąpiel pomoże :-)

fogia - bardzo Ci współczuję, a czemu wyjeżdża Twój mąż? Na weselu siostry będziesz napewno świetnie się bawić, wiadomo jak to u najbliższej osoby, a w urodziny mąż napewno zadzwoni :-) pomyśl jak będziecie świętować urodzinki jak wróci :-) dobrej nocy i nie zamęczaj się myślami:-) dasz radę :-)

:-) Kurcze zapomniałam w południe tabletek wypić i dopiero teraz sobie przypomniałam :-( dobrze, że tylko raz dziennie je pije bo by wszystko się zaburzyło, a tak to tylko zmienie godzine picia witaminki i duphastonu (ostatnia tabletka została, juz po jednej pije wreszcie odstawiam), ale szkoda, że zapomniałam :-/

Dziewczyny łóżeczko dziś z mężem na allegro wybieraliśmy, najpierw planowalismy kupic takie dwufunkcyjne (zreszta juz o tym pisalam, teraz wstawiam stronkę), ale kurcze drogo by Nas wyszło http://allegro.pl/jake-lozeczko-140x70-dwufunkcyjne-firmy-vento-i1213068620.html, a teraz zastanawiamy się nad tańszym znaczy moze nie tanszym, ale za te same pieniądze tu mamy komplet a tam samo łózko:( doradźcie:)
http://allegro.pl/safari-materac-posciel-18elementow-i1203516567.html

Dobranoc dziewczyny, Pozdrawiam cieplo :-)

Ostatnia edycja:

fogia - bardzo Ci współczuję, a czemu wyjeżdża Twój mąż? Na weselu siostry będziesz napewno świetnie się bawić, wiadomo jak to u najbliższej osoby, a w urodziny mąż napewno zadzwoni :-) pomyśl jak będziecie świętować urodzinki jak wróci :-) dobrej nocy i nie zamęczaj się myślami:-) dasz radę :-)
mój M. jest zawodowym kierowcą no i akurat trafił mu się taki długi kurs z jakąś wycieczką.

a ja jeszcze strzelę sobie "drynia" z magnezem i też zmykam spać.

Spokojnej nocki.

Dzień Dobry :)

Ja idę z Wiki do lekarza na 12:50 bo troszkę jednak ją kaszle i wolę aby lekarz ją osłuchał. Oby nic z tego nie było.

fogia my będziemy z tobą :) A mąż niebawem wróci i zrobi ci pewnie super niespodziankę na 30-te urodziny :)

reklama
Witam Brzuchatki:-) ;-)
Ale te tygodnie lecą, dopiero cieszyłam się że już półmetek a to już 2 tygodnie do przodu:-):-)
U nas pogoda taka "niemrawa" jakaś- nie pada i za zimno też nie jest, ale słońca za bardzo nie widać, chociaż usilnie chcę się pokazać przez chmurki

Synuś wyszedł właśnie do szkoły a ja wstawiam pranie i muszę coś na obiadek wycudować.:laugh2:

Blondi84 mnie podobają się obydwa łóżeczka i obydwa w podobnej cenie ALE różnica jest kolosalna w wyposażeniu! Pierwsze jest "gołe", nawet bez materacyka, a drugie ma praktycznie wszystko: pościel i materacyk i jest naprawdę ładniutkie. Ja wybrałabym to druige:-):-D

Miłego dnia Dziewuszki;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry