reklama

Styczen 2011

Dzień dobry :-)

Uprzejmie proszę o wypisanie mnie z niespodzianek i zapisanie do stuprocentowych chłopczyków :-D
Wczoraj nie było już żadnych wątpliwości, zwłaszcza, że dziecię zmieniło pozycję z miednicowej na poprzeczną i pięknie pokazało, co ma między nogami ;-)
Ale za to okropnie się tego wstydził i nie chciał pokazać buźki :-)

reklama
witajcie,
dziś odebrałam wyniki i wszystko ok-mocz, morfologia i hormony tarczycy w normie więc odetchnęłam.
klaudoos-ja też coś doła mam, wczoraj mnie w laboratorium wprowadzili w błąd i musiałam zapłacić 38zł za badania, których nie musiałam koniecznie robić, ale mnie pielęgniarka namówiła, bo miała mi je Medica opłacić.
ale oczywiście coś się nie zgadzało :-(
normalnie się poryczałam tak zwyczajnie ze złości-nie zbiednieję ale jednak fakt jest faktem.
nawet mi się obiadu odechciało jeść. :-(
jednak jesteśmy bardziej podatne w ciąży na jakieś przykre sprawy, co nas dotykają.
do tego od wczoraj mnie boli głowa, a mąż coś spać nie mógł i się rzucał pół nocy, a tu trzeba w pracy swoje wysiedzieć.
Malta-mi też strasznie szybko czas leci, dopiero test robiłam a tu półmetek.
miłego dnia Wam życzę!

Witam porannie. U nas dziś piękne słońce. :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: nareszcie. :happy2::happy2::happy2:

M. pojechał, Filipciuch w przedszkolu, a my z małym fikaczkiem sami.
Zjadam śniadanie i mam dziś w planach zakupy ciuchowe na poprawę humoru. :sorry2:

Blondi ja w sprawie łóżeczek. To pierwsze wygląda fajnie ale mam do niego ogromne zastrzeżenie. Co z tego, że da się przerobić na tapczanik skoro nie da się go powiększyć na długość? No chyba, że nie doczytałam, looknij no tam jeszcze raz. Moim zdaniem, jeżeli łóżeczko ma wystarczyć na dłużej to nie tylko powinno mieć dostosowywane boki ale długość też. Ja bym jednak stawiałam na drugą opcję.

fogia my będziemy z tobą :) A mąż niebawem wróci i zrobi ci pewnie super niespodziankę na 30-te urodziny :)
kochana jesteś, dzięki. :happy2:

Witam. ja wybrałabym to drugie łóżeczko - zapisałam sobie linka i jak mąż wróci to mu pokażę- może też się skusimy =] Bardzo mi się podoba =]
Co do rogala do spania - ja używam i jest rewelacyjny jak dla mnie =]

Cześć Dziewczyny,
U mnie dziś słonecznie:) Plany na dziś?Ogarnąć chałupę i idę naa kawę do sąsiadki z bloku obok której urodził się dzidziuś. Dowiem się co i jak.

fogia tacy są ludzie....nic na to nie poradzisz a wiem, że najgorsze są ploteczki...wszyscy nimi żyją. Więc głowa do góry i olej tych ludzi. Nie potrzebujesz takicch pseudo-przyjaciół.

fogia - glowa do gory!
ja zjadlm sniadanko, obejrzalam majkę;) i dalej jestem nijaka..
pieknie swieci sloneczko moze pojde na spacer kolezanka- 10 dni temu urodzila synusia o ktorym pisalam, ze siusia na nia i sie obsikuje- wyprobowali wszystkie juz pieluchy r1.(bo 2 lecialy z pupy) i najlepsze okazaly sie pampers 1 premium care o takie: d4df5_m_640_480_0_0_0_0_0_0_0_05fd63bfe13965e5ab2c4668ab0bb0e8.jpg

Witajcie z ranka:-)
Blondi mnie bardziej podoba sie pierwsze lóżeczko, ale zdecydowałabym sie na drugie ponieważ kusi wyposażenie, naprawdę "bogate" i w ładnych kolorach. Szkoda tylko ze nie ma szuflady na dole, gdyby miało to pewnie sama bym sie na nie skusiła:-). Ja wlaśnie takie bym chciała, bo zawsze jakies dodtakowe miejsce na pampersy czy jakieś inne rzeczy dzidziusia.

fogianie martw się urodzinkami, na pewno sobie odbijecie jak mężuś wróci, jemu pewnie tez jest smutno, że nie może byc z Tobą w tak wyjatkowym dniu ale dzieku temu będziesz miała podwojne urodzinki i jeszcze jeen dodatkowy dzień do świetowania:-)może nawet dwa torty:-D
A co do ludzi w pracy to nie zaprzataj sobie nimi glowy, szkoda Twoich nerwów i czasu na mysli o nich. Niedługo i tak nie bedziesz ich za często widzieć bo calym Twoim światem będzie maluszek:-)

U mnie z rana calkiem pochmurno, ale ciesze się bo jak słońce mi świeci w okna to jakas rozdrazniona jestem.
Dzis czeka mnie dalszy ciąg sprzatania ale znacznie mniej niż wczoraj.
Czuje sie jakby niedlugo mialy byc świeta bo takie generalne porządki robie, ale w sumie w grudniu juz na pewno nie mialabym na nie sily a tak teraz sie czyms zajme, żeby tak nie siedzieć na kanapie caly czas i nie tyć:-)

A właśnie dziewczyny czy chodzicie na jakis fitness na kobiet w ciąży??

aniwar wchodziłam na inne przedmioty tego uzytkownika i ma rózne , podobne łózeczka i także z szufladami. Polecam:-)
Chyba też się zdecyduję ale nie wiem czy to nie za wczesnie???

aniwar - mieszkam na 2 piętrze, rano raz albo dwa razy lecę do szkoły i w południe powtórka. Do tego ogarnięcie 3 pokoi. Zbieranie zabawek u dziewczyn. Wystarczy mi ćwiczeń :)))

reklama
Ewcia_822 ja mieszkam na czwartym bez windy, jak będzie wózek to dopiero będe miała silownie. Teraz tez sporo latam bo po zakupy, z psem dwa razy dziennie, dobrze że trzeci raz męzus z nim leci:) ale zauważylam, że coraz cięzej mi sie wchodzi kondycja mi siada. A przed ciąża duzo ćwiczylam na fitnessie albo siłowni i chyba troche mi brakuje:-)
malta nie pomyślałam zraz sobie objerze dzieki:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry