reklama

Styczen 2011

Wróciłam z Wiki od lekarza. Osłuchowo czysta, przepisał tylko dwa syropy i kazał dawać 5 dni. Do przedszkola chodzić może.

teraz gotuję zupkę a na 16:30 do dentysty z Wiki

reklama
Witam:-) I znowu miałam trochę lektury do nadrobienia;-)
giowanessa gratuluję synka:-)
MartaPe trzymam kciuki za jutrzejsze badanie
Przez kilka dni nie miałam siły podejsc do komputera, byłam mega osłabiona i praktycznie cały czas leżałam w łożku.
Trochę się martwię, bo choc uspokoiłyście mnie co do ruchow dziecka, to jednak znowu od dwoch dni wyczuwam je minimalnie. A jeszcze do tego miewam ostatnio senne koszmary, dzisiaj śniło mi się, że poroniłam. WE wtorek mam wizytę u ginka i mam nadzieję,że mnie uspokoi.
Pisałyście o badaniu na obciążenie glukozą, ja robię je we wtorek (50). Przy ostatniej wizycie, kiedy ginekolog dawał mi na nie skierowanie, powiedział, że tego badania nie trzeba robic na czczo, a robi się je w 24-28 tyg. Ja będę jednocześnie robic standardowe badanie krwi, więc tak czy siak będę na czczo. Dobrze, że napisałyście o cytrynie, mam nadzieję,że glukoza będzie lepiej smakowac, bo nie przepadam za słodkim.
Miłego popołudnia

Stalo mi się ziaziu ;-/ Dziewczyny odkamieniałam czajnik podczas gotowania obiadu i nie mam do czajnika zatyczki do szyjki, chciałam odstawić garnek, a stał obok czajnika i jak odstawiałam go to ta para z czajnika tak buchnęła mi w rękę,że skóra zeszła odrazu pewnie duzo warstw to aż biała cała wisiała, boli do tej pory, zakleiłam ta ranę bo strasznie piecze i każdy ruch powietrza mi podrażniał ranę więc postanowiłam zakryć ją;-/ wiele razy się oparzyłam, ale tak mnie nigdy nie bolało;-/

Stalo mi się ziaziu ;-/ Dziewczyny odkamieniałam czajnik podczas gotowania obiadu i nie mam do czajnika zatyczki do szyjki, chciałam odstawić garnek, a stał obok czajnika i jak odstawiałam go to ta para z czajnika tak buchnęła mi w rękę,że skóra zeszła odrazu pewnie duzo warstw to aż biała cała wisiała, boli do tej pory, zakleiłam ta ranę bo strasznie piecze i każdy ruch powietrza mi podrażniał ranę więc postanowiłam zakryć ją;-/ wiele razy się oparzyłam, ale tak mnie nigdy nie bolało;-/

Oj to nieciekawie, uważaj na siebie i nie wiem czy z taką raną warto iść na pogotowie.....Zależy jak bardzo się oparzyłaś

Blondi-Ja uważam tak samo jak dziewczyny!!Może warto pójśc-tam Cię fachowo opatrzą....posmarują maścią na poparzenia,zrobią opatrunek.A z poparzeniami to nie ma żartów:(

A ja dzisiaj tak się zasprzątałam od rana że Mężuś przyszedł do domku i mówi mi ze już trzeba michaśka z przedszkola odebrać bo trzecia.Zdziwiło mnie to bardzo,tak mi szybko zlecial czas,myślalam ze południe.No i dobrze że miałam frytki w zamrażalniku i kotlety bo zapomniałam o obiedzie:(aż wstyd przyznać.Wrociliśmy z przedszkola to akurat ekspresowy obiadek był.Do tego skroiłam pomidorka z cebulką.mniam

Blondi ja tez prpopnuje Ci iść z tym oparzeniem do lekarza.Z takimi sparwami to nie ma żartów.

Ja już posrzątałam, ale ledwo nogi czuje i w ogóle jestem tak zmeczona że ledwo przed kompem siedze. Dobrze, że męzus jak wrócil z pracy to zupke zrobił a dla mnie noge gotowana:-)

A teraz czas na relaks:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry