Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tego się troszkę bojękochana zrob sobie ciepla kapiel albo prysznic zjedz cos dobrego zrob cos dla siebie na poprawe chumoru a jutro jak wstaniesz bedzie lepiej :-)Hej girls
miałam dziś fatalny dzień. Ciągle wychodzą jakieś nowe newsy co do tego cyrku w pracy, które przechodziłam niedawno. Dziś też dowiedziałam się paru szczególików na ten temat od życzliwych osób. Powiem szczerze, że mam już szczerze dosyć tego wszystkiego, jedyne co czuję do tych ludzi to obrzydzenie.
Poza tym mój M. wyjeżdża jutro do Hiszpanii na całe 2 tygodnie. Nie będzie go na ślubie mojej siostry w sobotę, ani na moich trzydziestych urodzinach w przyszłym tygodniu.
Jest mi smutno, źle i chce mi się ryczeć.![]()
dzieki za rade a jak one wygladaja cenowo??i ile szt w paczce jest jesli mozna zapytac...fogia - glowa do gory!
ja zjadlm sniadanko, obejrzalam majkęi dalej jestem nijaka..
pieknie swieci sloneczko moze pojde na spacer kolezanka- 10 dni temu urodzila synusia o ktorym pisalam, ze siusia na nia i sie obsikuje- wyprobowali wszystkie juz pieluchy r1.(bo 2 lecialy z pupy) i najlepsze okazaly sie pampers 1 premium care o takie:Zobacz załącznik 282084
niechce cie martwic ale wyczytalam w jakiejs ciazowej gazewcie ze kobiecie w ciazy rozmiar buta zwieksza sie o 1 rozmiar i tak juz zostaje :-( ja juz mam 41 a ledwo w 41 wchodze nieraz to co to bedzie dalej :-( a kiedys mialam 39dzięki dziewczynki za wszystkie ciepłe słowa. :-)
A ja niedawno wróciłam z zakupów. Za przeproszeniem nogi wlazły mi w d....
Strasznie się cieszę bo kupiłam przepiękną tunikę i mam straszną ochotę pójść w niej na wesele tylko nie wiem co założyć na dół, czy spodnie, czy rajstopy, a może leginsy????
Trochę się załamałam w obuwniczym. Znalazłam przepiękne balerinki ale nie było na mnie rozmiaru.Zawsze nosiłam 39/40 a dziś mierzyłam 41 i ledwo noga mi się zmieściła, tak miałam spuchnięte.
Girlsy czytałyście "pamiętnik z brzucha"? Super sprawa! Jak chcecie to Wam wkleję tutaj na ogólnym albo dodam osobny wątek. Co wolicie?
z oparzeniami niema zartow nawet malymi trzeba isc do lekarza musi dac masc i obejrzec i wogole bo moze sie dostac nawet zakazenie do tego a to bedzie nieezpieczne dla dziecka pamietaj ze teraz dbasz nie tylko o siebuie a kazda zmiana w twoim ciele wplywa na dziecko wieclepiej idz do lekarza nawet jesli to male oparzenieStalo mi się ziaziu ;-/ Dziewczyny odkamieniałam czajnik podczas gotowania obiadu i nie mam do czajnika zatyczki do szyjki, chciałam odstawić garnek, a stał obok czajnika i jak odstawiałam go to ta para z czajnika tak buchnęła mi w rękę,że skóra zeszła odrazu pewnie duzo warstw to aż biała cała wisiała, boli do tej pory, zakleiłam ta ranę bo strasznie piecze i każdy ruch powietrza mi podrażniał ranę więc postanowiłam zakryć ją;-/ wiele razy się oparzyłam, ale tak mnie nigdy nie bolało;-/

zielona ok, ale dopiero w przyszłym tyg. Mąż zabrał aparat do hiszpanii więc jak rodzinka popyka mi zdjęcia na weselu to wstawię.Fogia pstryknij zdjecie tuniki, bo mnie czeka wesele 2 października i jeszcze nic sobie nie kupiłam.