reklama

Styczen 2011

Hej kochane. Wpadłam na chwilkę. Właśnie dziewczynki usnęły, późno dzisiaj bo byłyśmy na urodzinach u mamci :) Piję właśnie miętową herbatkę, dostałam od taty trochę suszonej. Od razu mi lżej po tym obżarstwie :)))
Misiek w pracy, ten tydzień 14-2, więc samotny wieczór...
Idę coś w tv obejrzeć i spać bo trochę zmęczona jestem.
Miłej nocki kochane.
fogia - jutro z rana poczytam pamiętnik :)

reklama
Ribi w sumie nie jest taki duzy podobny do tego co na allegro tylko mój juz troche sflaczały :) ROGAL PODUSZKA DO KARMIENIA ZDEJMOWANA POSZEWKA (1204934762) - Aukcje internetowe Allegro

Blondi84 z tym wózkiem to ja własnie taki zabobon słyszałam i to własnie od samych dziadków ze" wózek własnie kupują dziadkowie "... i u nas tez tak było ze kupili dziadkowie w sumie wspólnie sie złozyli moi rodzicie i M. my wybralismy , a oni zapłacili...

To nie zabobon ale tradycja :) przynajmniej u mnie na śląsku tak jest że dziadkowie jedni i drudzy kupują i łóżeczko i wózek

Blondi84 - oparzenia najlepiej goją się na wolnym powietrzu, próbowałaś smarować pantenolem napewno ulge przyniesie ale najlepiej jak mówią dziewczyny to na pogotowie

Cześć Dziewczynki,
U mnie dziś plucha...aż się z domu nie chce wychodzić. Pójdę na chwilę z piesem a później w końcu sprzątanie szafy:)

Mam dla Was fajny kalendarz ciąży czytany przez Krystynę Czubownę Kalendarz ciąży tydzień po tygodniu - www.mamazone.pl po prawej wybieracie trymestr i tydzień:)

A wczoraj byłam u sąsiadki która urodziła córcię w maju i ona kąpie dzidzię w tym wiaderku http://allegro.pl/tummy-tub-wiaderko-do-kapieli-niemowlat-hit-i1205589128.html bardzo sobie chwali mówi, że dziecku jest tak dobrze że nie chce wychodzić z wody. Mówi, że jej dzidzia nigdy jeszcze nie miała żadnych kolek więc chyba coś w tym jest bo reklamując to wiaderko piszą m.in. że unika sie kolek u dziecka. Chyba się zdecyduje na kąpanie dzidzi w tym wiaderku (może uda mi się odkupić od niej ) :)

Miłego dnia życzę:)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry