reklama

Styczen 2011

reklama
Witam z rana:)
Klaudoos-mi się też jakoś nic nie chce...wczoraj tylko was czytalam ,bo zwyczajnie miałam lenia żeby pisać...I śpiąco mi tak strasznie było.Jakiej firmy masz ten rogalik??
Chyba muszę też kupić taki bo śpię z jaśkiem przy brzuchu albo między nogami,cięzko też już mi się przekręcać w łóżku....bo z brzuchem się nie mogę zgrać:-)ja chce w jedna a on zostaje,albo w drugą woli:-D
Blondi-To pierwsze łóżeczko -ja takie mam bardzo podobne,moje też bylo gole i po dokompletowaniu materaca pościeli,prześcieradeł i powłoczek(plus jeden komplet na zmianę wyszło nam grubo ponad 800zł.(no a jeszcze później dokupowałam prześcieradła i poszwę)
Fakt starczy na dłużej bo 140cm z długości to sporo.Ale jeśli liczycie teraz pieniazki to ja bym kupiła ten full zestaw.Dzidziuś podrośnie to sprzedać możecie...dolozycie i kupicie mu już prawdziwą dorosłą kanapę albo młodzieżowe łóżko:happy::happy::happy:

giovanessa-gratulacje synusia!!!

Ostatnia edycja:
No ja się wybieram na spacerek na miasto odebrać buciki od szewca :-D

Męczy mnie jedna rzecz - chodzę cały czas w 3 bluzkach na zmianę bom więcej nie mam :-( tak mi głupio jest......
Trzeba coś wymyślić, chyba pójdę na ciuchy poszperać i coś kupię szerszego

... my kupilismy zwykłe łózeczko z szufladą na dole no ale szuflada na długo sie nieprzydała bo sie połamała :) i wcale tak duzo tam nienawkładałam.. zamieszczam foto szafki która nam dobrze słuzy pod przewijak , na ubranka , reczniki i wszytskie akcesoria Tomaszka jestem z niej naprawde zadowolona a była robiona na zamówie kosztowała nas 250 zł dsc06868j.jpg

a to foto rogala firma: TY I MY bardzo mi słózy teraz do spania a i przy karmieniu był rewelacyjny niewiem ile kosztował bo dostałam go w prezencie dsc06869.jpg

claudia : ja kupiłam sobie tylko jedne spodnie z golfem w H&M i kosztowały kosmos jak dla mnie i cała poprzednia ciaze w nich przesmigałam tylce co do ludzi wyjsc a w domku smigałam w dresach i koszulkach miałam tez kilka tunik na wyjscie które spokojnie po ciazy nosiłam kozystałam tez z bluzek letnich tylko pod spód zakładałam jaki dopasowany golfik przewaznie biały lub czarny to co ze na brzuchu był zakrótki jak i tak tego nie było widac pod tunika :) teraz planuje dokupic jeszcze jede jeansy no bo z Tomciem czesciej wychodze niz przy poprzedniej ciazy :) wiec nie masz o co sie martwic :)

Ostatnia edycja:
b_iala ale jakiś mały ten rogal....może tak wyszedł na zdjęciu:)

Co do ciuchów to ja lubię różne tuniki i długie swetry i już w zeszłym roku pokupowałam sobie takie na zimę więc będą teraz ok:) A poza tym kilka rzeczy pożyczą mi koleżanki:) Ja na codzień chodzę po domu w dresie a jak wychodzę z domu to staram się "wylaszczyć" :) chociaż nie mam z czego,ale jak człek trzeba wyglądać:)

Któraś pytala o ćwiczenia w ciąży:)
Ja od przyszlego tygodnia będę chodziła na taniec brzucha (ale nie dla ciężarnych tylko taki normmalny, poczytałam których figur nie można, a poza tym powiadomię instruktorkę że jestem w ciąży...bo chyba się nie domyśli u mnie prawie nic nie widać)
poza tym jeszcze basen wygodne i naprawdę odstresowujące:)
Poza tym sprzatanie , chodzenie z pieskiem i inne:)

Dzięki Wam dziewczyny za radę, też raczej zdecydujemy się na to wysposażone, zresztą nawet nie wiadomo co będzie za 2 czy 3 lata a może przyjdzie drugie dziecko i akurat się przyda, a narazie nie mamy tyle kasy, zresztą zapłace 500zł i mam wszytsko, przewijak ma szwagier kupić taki z szufladkami (sam ostatnio się zaoferował), więc nie muszę w łózku mieć szuflady, następnie tylko wyprawka dla dziecka nam zostanie, bo moi rodzice postanowili kupić dzidziusiowi wózek, pewnie dopiero w styczniu, jak ojciec trzynastkę będzie miał, ale wcześniej nie potrzebny :-)
A jesli chodzi o kupno tego łózeczka to dopiero w październiku bysmy kupowali, bo teraz to jeszcze jest czas:-) i kolor fioletowy co by do pokoiku pasowało :-) zreszta bardzo sublelny kolor :-)
Znikam do kuchni dziewczyny, dobrego dnia ;-)

Ostatnia edycja:
Ribi w sumie nie jest taki duzy podobny do tego co na allegro tylko mój juz troche sflaczały :) http://allegro.pl/rogal-poduszka-do-karmienia-zdejmowana-poszewka-i1204934762.html

Blondi84 z tym wózkiem to ja własnie taki zabobon słyszałam i to własnie od samych dziadków ze" wózek własnie kupują dziadkowie "... i u nas tez tak było ze kupili dziadkowie w sumie wspólnie sie złozyli moi rodzicie i M. my wybralismy , a oni zapłacili...

Ostatnia edycja:
reklama
dzięki dziewczynki za wszystkie ciepłe słowa. :-)

A ja niedawno wróciłam z zakupów. Za przeproszeniem nogi wlazły mi w d.... :sorry2:

Strasznie się cieszę bo kupiłam przepiękną tunikę i mam straszną ochotę pójść w niej na wesele tylko nie wiem co założyć na dół, czy spodnie, czy rajstopy, a może leginsy????

Trochę się załamałam w obuwniczym. Znalazłam przepiękne balerinki ale nie było na mnie rozmiaru. :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Zawsze nosiłam 39/40 a dziś mierzyłam 41 i ledwo noga mi się zmieściła, tak miałam spuchnięte. :szok:

Girlsy czytałyście "pamiętnik z brzucha"? Super sprawa! Jak chcecie to Wam wkleję tutaj na ogólnym albo dodam osobny wątek. Co wolicie?

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry