witam
gdynianka no to wesolo masz, normalnie mnie czasem idzie szlag trafic jak mam cos w urzedach zalatwiac. nigdy nic nie wiedza i za diabla dowiedziec czegos porzadnie sie nie idzie.
klaudoss no to milych dni z mezusiem nie zapomnij o nas
, moj jeszcze spi po nocce i pewnie obudzi sie kolo 12 no chyba, ze go miska wczesniej obudzi.
wczoraj wieczorem nawet nie mialam sily, zeby poczytac was bo raz ze zimno mi bylo jak sto i szybko pod kolderke do miski wlazlam a grzeje jak kaloryferek
, a dwa tak mnie wykonczyla ze szok ona jak jest w domu to czasem zwariowac z nia idzie. na dodatek dala czadu jak ja usypialam wrr. mam nadzieje, ze dzis bedzie inaczej plus ze nie pada wiec moze popoldniu wyjdziemy na spacerek i sie troche zmeczy
a wlasnie przypomnialo mi sie jak to jest z wyplatami kiedy Zus zaczyna placic zamiast pracodawcy??
gdynianka no to wesolo masz, normalnie mnie czasem idzie szlag trafic jak mam cos w urzedach zalatwiac. nigdy nic nie wiedza i za diabla dowiedziec czegos porzadnie sie nie idzie.
klaudoss no to milych dni z mezusiem nie zapomnij o nas
wczoraj wieczorem nawet nie mialam sily, zeby poczytac was bo raz ze zimno mi bylo jak sto i szybko pod kolderke do miski wlazlam a grzeje jak kaloryferek
a wlasnie przypomnialo mi sie jak to jest z wyplatami kiedy Zus zaczyna placic zamiast pracodawcy??
Ostatnia edycja: