reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczen 2011

troszkę lepiej już

jesteśmy po kolacji
zjadłam sobie fajnie...
duszno mi jest nadal, ale co zrobić - może fakt coś z ciśnieniem nie tak....

kate
witaj, fajnie, że się odezwałaś

reklama
Kate - tobie się chce jeszcze pracować? Ja bym pewnie się nawet do mojej roboty nie doczłapała - nie mówiąc już o jakiejkolwiek 8godzinnej aktywności.
Ale syf w mieszkaniu zrobiłam. Miałam posprzątać - a wyszło coś przeciwnego :(
Na szczęście dla maluszka już mam wszystko przygotowane - prasowanie teraz było by ponad moje siły. Tylko się jeszcze muszę spakować i na torbie mogę siedzieć i czekać :)

Witajcie wieczorowo:-)
Przepraszam, ze dzis tak malo pisze ale nie czuje sie najlpeiej....ponadrabiałam was troszeczke ale wszytskiego nie dałam rady.
Brzuszek mnie nadal boli i jest mi caly dzien niedobrze....czuje sie jak po mega imprezie i jakbym wypiła mega ilosci alkoholu...pczytam was na innych watkach i chyba musze sie polozyc....

Ja tez sie strasznie juz senna zrobilam ale mam jeszcze ochote na budyn czekoladowy wiec ugotuje sobie a potem zrobie lozko i dokoncze ogladac w nim Pojutrze a no i szymona majewskiego jeszcze chcialam ale nie wiem czy nie padne wczesniej.Wiec Ja juz mowie do jutra.I idzcie tez juz spac nie skrobcie juz tyle :)

a ja jakaś taka nakręcona jestem, normalnie o tej godzinie już ziewam i oczy mi się kleją a dziś jakaś pobudzona jestem. tak sobie podczytuję poczatki wasze na tym forum.

witam wieczorową porą:-)

my już po kolacji i deserku a Szymek wariuje w brzuszku:-) mąż wrócił od mojej pani stomatolog i powiedział, że juz będzie tylko do niej chodził - a tak się bał:-)

był sąsiad i zaprosił nas na Andrzejki - fajnie, bo właściwie to mieliśmy nigdzie nie wychodzić bo ja już taka ociężała jestem, ale do sąsiadów wdepnąć można - i jak blisko. Zrobię jakąś sałatkę i jakieś śledziki i można iść...

martusia - mi pregnyl też nic nie dawał (chodzi zapewne o zastrzyki)... ale w końcu znajda metodę i uda się na pewno:-)

tonia - a ty lez kobieto i odpoczywaj!

claudia - dobrze, że już lepiej się czujesz...

reklama
Mam nadzieję, ze Was nie zaraziłam swoim złym samopoczuciem....
no mnie moja droga nie zarazilaś napewno, jestem zakręcona jak byk na wrotkach.
chciałabym podzielić się z Tobą tą moją energią bo mam jej w nadmiarze.

nie wiem, czy tak działa na mnie to bezczynne leżenie? pewnie tak bo to sie kłóci z moją naturą...ach..

Do góry