reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczen 2011

odebrałam wyniki i wychodzi na to, że jednak znowu cukrzyca ciężarnych. Wynik po godzinie od glukozy - 195. Po prostu super. :wściekła/y::wściekła/y:
oby tylko nie kazali iść do szpitala ....... :sad::sad::sad:

morfologia ok, w siuśkach znowu flora bakteryjna.
No co ty fogia - do jakiego szpitala? Ja cię nie puszczam ;)
Jak ci wyszły źle wyniki to każą powtórzyć po 2 godzinach.
No ja niestety też dostałam od lekarza zakaz spożywania słodyczy. Na widok starej landrynki mnie trzęsie- choćby tylko polizać :(

reklama
a ja sie pochwale ze maz kupil mi nowy telefon na urodzinki:-) - troche sie pospieszyl z prezentem, ale ten obecny juz mi sie psul. a ja wlasnie go probuje rozpracowac:-D

monciaa-to super:) ze masz nowy telefonik...Jak pisalam my wczoraj tez kupiliśmy męzusiowi telefonik nowy bo juz ten co miał się rozwalil dokumentnie,juz nie mozna było niczego zrozumieć i listwa tez siadla...a ten nowy fajniutki...wczoraj i dziś mial zabawę...rozgryzał...a ja go jeszcze nawet w reku na 2 min nie miałam....a na ten 2 lata gwarancji więc jest szansa ze jakoś przecipi następne 2 lata..zadowolony jak male dziecko:)...a juz mu szwankował z ponad pól roku.i tak go wczoraj namówilam...bo by pewnie czekał jeszcze miesiąc do końca umowy...jeszcze dostał do niego uchwyt samochodowy:)

Ostatnia edycja:
martusia - ja też miałam jeszcze trochę do końca poprzedniej umowy, ale ten juz mi się tak psuł i mąż się bał, że jak zacznie się cos rozkręcać u mnie z rozpakowywaniem się, a mi tel się akuratnie zepsuje to nie będę miała nawet jak jego czy kogokolwiek powiadomić... więc kupił:-) u nas jest tak: mi go kupił a sam sie nim bawił non stop - teraz ja musze popatrzec co i jak aby umiec w ogole z niego dzwonic :-D

martusia te psy to mądre stworzenia....moja Dzaga też potrafi sobie wiele rzeczy ustawić....biedna , nieszczęśliwa i to jej spojrzenie....wyciska jak nikt...dlatego mam do niej słabość:)

cześć mamusie:-)
oj nie było mnie troszkę,ale weekend w rozjazdach,wczoraj i dzisiaj tez w drodze...nie nadrobiłam jeszcze cztania weekendowego:)
ale ale najwazniejsze:-) postawiłam na swoim i pojechałam do swojej fryzjerki:-D
zmieniłam image prawie całkowicie:-)mam teraz miodowy kolor włosów ( miałam baleyage) i zciełam włosy na krótko (miałam za ramiona).:-D
potem byłam u ginka,który stwierdził ze mogę już rodzić:szok: kazał mi zrobić dodatkowe badania,bo wyszła mi anemia ale nie okreslił się kiedy mam znów przyjsć..mmm dziwne:baffled:
a dzisiaj moj syn zachorował na grypę,i staram się zeby się nie zarazić.
spokojnego wieczorku wam wszystkim a ja zabieram się za czytanie:)
ticker.php

reklama
marta- jak to juz rodzic???
szok!!!:szok:

my bylismy na niby mini zakupach a poszlo 200zl:baffled: biedronkowe zakupy zrobilismy (m.in. mandarynki):-) i w gzelli wedlinke zapodalismy:tak: i tak mi sie zachcialo metki,że szok:szok: poprosiłam panią o taką pikantną ale nie surową:no:

potem zaliczylismy kfc zjadłam twistera i poledwiczki na ostro przegryzając paluszkami słonymi i ketchupem, po tym pasek czekolady i 3 mandarynki:eek: mój mąz powiedział,że pierwszy raz widzi taką masakre w moim wydaniu:szok: i co zgagi brak :-) ach teraz czekam na m jak milosc..

Do góry