Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ulkan ja przy Kubie dostałam odrazu.. w nastepnym miesiącu, a z Tomkiem przez całe karmienie miałam jak w zegarku a pózniej zaginął na 2 miesiace.. i gin musiała i tabsy przepisac zeby go uregulowac.. jak nie dostaniesz po miesiacu umów sie z gin..
Kochane bb ciotki. Z okazji Świat życze Wam duzo zdrowka, milosci, usmiechu na twarzy, zdrowych pociech. Świat spędzonych w przyjemnej atmosferze.
Ucalowania i usciski.
Święta szybko się zbliżają, w święta ludzie się kochają. Przy dzieleniu się opłatkiem, płyną z oczu łzy ukradkiem. Życzymy sobie Wszystkiego Najlepszego, dając w policzek całusa wielkiego. W nocy Jezus się urodzi i serduszka nam odmłodzi. Wesołe święta, oby takie były i oby wszystkie życzenia się spełniły.
Kochane moje Stycznióweczki życzę Wam, Waszym Szkrabom i Małżonkom dużo szczęścia, radości, zdrowia. Niech te święta upłyną Wam w spokojnej, rodzinnej atmosferze.
A dla naszych Szkrabów dodatkowo życzę super prezentów pod choinkami