ewelina26k
Fanka BB :)
Zastrzegam: moje postanowienie nie dotyczy opieprzania dziewuszek, które piją w ciąży i chcą wskoczyć na konika zaraz po zejściu z łóżka szpitalnego. (Już tu bywało-pamiętacie)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zastrzegam: moje postanowienie nie dotyczy opieprzania dziewuszek, które piją w ciąży i chcą wskoczyć na konika zaraz po zejściu z łóżka szpitalnego. (Już tu bywało-pamiętacie)

ale mam taką skromną nadzieje ze podczas porodu uda mi się nie zemdleć..
Twoja stopka mnie poraziła właśnie
u mnie to był standard że słabo mi się robiło jak mieli mi pobrać krew.. to było dla mnie straszne przeżycie za każdym razem.. ze szczepionkami też tak miałam każdą, dosłownie każdą musiałam odchorować :/ ale o dziwo właśnie w ciąży nie mdleje
także mam nadzieje że i na oddziale nie będę mdleć ;-)

to można by stwierdzić że każda kobieta jest egoistką bo chce mieć dzieci.. bo przecież KAŻDE może być chore, mieć problemy...Swoją drogą bardziej irytują mnie kobiety ( przykład moja kuzynka) która ze różnych względów nie może rodzić naturalnie i tak już trójka dzieci przez cesarkę co dwa lata, ostatnią ciążę przeleżała w szpitalu, bo poważnie zagrażała ciąża jej życiu i dziecka. Ale grunt, że chce mieć Big happy Familly, ostatni malec zachłysnął się wodami płodowymi i będzie słabo się rozwijał, lekko z opóźnieniem do innych rówieśników. To jest egoistyczne według mnie, bo ona chce mieć dzieci, ale że mogą być chore, mieć problemy to już kij z tym![]()