Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dwa razy zrobiło mi się słabo i teraz wiem że taka twarda to ja nie jestem, boję się porodu jak jasna cholera :-(Krupka - te statystyki odnośnie śmiertelności dotyczyły właśnie tylko zabiegów planowanych, a nie tych "ratujacych życie". Specjalnie to podkreśliłam. Odnośnie tego co pisałaś o powikłaniach przy SN
a wlasciwie to z mężczyzną. ehh..K po tym dniu stwierdził "Kasia, Ty musisz być twarda, a nie miętka, damy radę, tylko błagam nie płacz bo wtedy nie wiem co się tak naprawdę dzieje" (ja jak płaczę to już żadnego słowa nie mogę z siebie wycisnąć).

P. w pracy a ja spać nie mogłam przez faceta z allegro u którego kupiłam pad do PlayStation, 29 listopada wysłałam mu kasę, dziś jest 5grudnia a on milczy, z komentarzy ma same pozytywne więc mu napisałam że to ostatnia moja wiadomość i jeśli nie odpisze mi to zgłoszę to, bo nie stać mnie na wyrzucanie kasy w błoto! Jestem ciekawa czy to coś da. Tylko się irytuje niepotrzebnie..
Ewelina - ja informacje dostałam od siostry P., która rodziła tam niecałe pięć miesięcy temu - poród zakończony wyciąganiem dziecka kleszczami i reanimacją dziecka, bo już nie oddychało - i od położnej, która "zna się" z całym oddziałem. Możliwe, że siostra P. miała po prostu pecha.