Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no z tego to się uśmiałamCukiereczku, troszkę wyrozumiałości. to nie idiota to facet, pamiętaj:
Mężczyzna rozwija się do siódmego roku życia a potem to już tylko rośnie!

I każdej życze szybkiego, lekkiego porodu :-)oj, Strzyga, a jakbys tak poszukała mozliwych powikłań po SN??? Byłoby tego ze 3 razy więcej
Przy CC śmiertelność jest wyższa, bo przecież do CC najczesciej są powazne wskazania - typu wlasnie zagrozone zycie dziecka. Tylko CC moze dzieciątku to zyce uratować, przy SN nie miałoby szans. Cesarki na życzenie, to tylko niewielki odsetek wszystkich wykonanych cięć.
Co do dochodzenia do siebie - kazda kobieta jest inna i kazda inaczej to znosi. Czasem "seks przestaje być koszmarem" i z 6 m-cy po porodzie SN. Można by tu mnożyć przykłady i w jedną i drugą stronę.
Ja próbowalam rodzic SN, ale skończyło się cesarką. Kiedy poród SN nie idzie jak należy matka tez dostaje leki, a dziecko razem z nią. Miałam w końcuu CC, bardzo szybko doszłam do siebie (szybciej niz dziewczyny po SN) i więcej o porodzie SN nie chcę nawet słyszeć. Sa kobiety, które się do tego urodziły, są takie które mimo staran nie mają szans.
Podsumowując - dla mnie CC nie jest egoizmem ze strony matki ani tym bardziej nieodpowiedzialnością. Często niestety bardziej nawet słuzy dziecku niż poród SN. Kobiety, które urodziły naturalnie są za to dla mnie nie lada bohaterkamiI każdej życze szybkiego, lekkiego porodu :-)
a jeszcze lepsze są porady od kobiety które nie mają dzieci.. to dopiero jest komedia.. staraj się nie słuchać i olewać bo nie ma sensu się denerwować Kochana!