reklama

Styczeń 2012

Dlatego dziewczyny trzeba być upierdliwym i pytać dużo pytać!!! Ja też nie byłam świadoma że cos jest nie tak z tętnem małego bo nikt nic nie mówił tylko kazali zapis robić, dopiero w niedzielę jak zaczęłam drążyć to się okazało że cały weekend nas monitorująca bo jest właśnie podejrzenie tachykardii a wieczorem już było cc.

Ostatnia edycja:
reklama
Asiuk: moj gin tez kazal mi robic tylko morfologie i mocz i nic poza tym, na samym poczatku zrobilam glukoze, do tej pory nie mialam ani razu KTG tylko co wizyte a chodzilam co miesiac mialam usg robione. Co do grzybka to jak Cie swedzi to idz do lekarza cos ci przepisze ja mialam 2 razy, jak mnie mocno swedzialo to uzywalam tych chusteczek nasaczanych troche poszczypalo i przechodzilo i zel do higieny intymnej przynosil ulge chociaz na troche ale i tak nie obeszlo sie bez wizyty.

Gabryś ja też miałam już grzyba dwa razy - nie łam się, ogólnie nic strasznego. Globulki Pimafucin na 3 dni i po sprawie .... Tylko jeśli przytulasz się z mężem to kup dla niego maść o tej samej nazwie, bo inaczej to będziecie sobie grzybka przekazywać nawzajem :)

Ja się dziś zastanawiałam co z Duśką, jak ona biedna daje radę po tych przeżyciach sama z dzieciątkiem.... Wiem, że ma rodzinę, ale to nie to samo co mąż .... echhhh

ja mam ktg od 36 tc, nie wiem czy nak się chodzi na nfz to lekarze unikają wszelkich dodatkowych badań i nie zlecają...bo gadanie, ze jak coś będzie nie tak to wtedy tylko zanim my poczujemy że coś jest nie tak moze być za późno. Ja mam zalecenie raz w tyg ktg ale zdarzyło mi się iść 2 razy no ale ja prywatnie to nikogo nie interesuje w sumie jak często

alka - dziekuje za odpowiedz, wlasnie zastanawialam sie, czy to sie przenosi na męzczyzn itepe :)
pojde do gina, bo pewnie masci nie dostanę ot tak w aptece, bez reecepty. :tak:
Co do Duski to racja. szkoda, że sie nie odzywa, ciekawa jestem jak sobie radzi i jak sie rozwinela sytuacja ..

dzwonil A. ze moze uda mu sie byc kolo 23, obyy..

Ewelina - zależy od lekarza. U nas, mimo że chodzę na NFZ od 35 tygodnia mam co wizytę KTG. Z tego co mi wiadomo wszyscy nasi lekarze tak robią. No ale każdy z nich jest lekarzem "szpitalnym", więc może mają większą świadomość ewentualnych konsekwencji...

reklama
P. mi możesz zaktualizować informację na liście synek będzie miał na imię : Radosław ;)

Ewelina ja pomimo, że na NFZ chodzę to miałam raz KTG zrobione dopiero w 38 tygodniu ciąży (teraz w środę). Jestem ciekawa czy na kolejnej wizycie tj. 11 stycznia też mi zrobią.

Obejrzeliśmy z P. "Weekend" i mój mężczyzna zasnął ;-)
Może wy znacie jakieś komedie polskie, bądź zagraniczne ??
takie właśnie głupkowate jak "Job" czy "Weekend" z chęcią sobie pooglądamy ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry