reklama

Styczeń 2012

Haha, oceanica- miałam napisac to samo. Że u nas na wschodzie nie ma opcji "skończyło sie":-D
Gośka- powiem Ci że samo "7 rosyjskich wykonawców muzyki hardcore punk" wbiło mnie głeboko w fotel:szok: No to trzymaj się dzielnie.
A ja idę swoją królewnę odniosę do jej łóżka i może chociaż poleżę z małżonkiem
Dobrej nocy

reklama
Lajtway:D na mnie można liczyć:P

Malutkans:)
nie przejmuj się...ludzie są jacy są...tego nie zmienisz, ale odpłacisz się im:) jak będą chcieli synka zobaczyć to czasu nie będziesz miała dla nich:)

Gośka...hmmm...ja bym się dobrego drinka napiła...w schowku mam 3 czarne wódki, które czekają na mój panieński:P

Ewelina - zależy od lekarza. U nas, mimo że chodzę na NFZ od 35 tygodnia mam co wizytę KTG. Z tego co mi wiadomo wszyscy nasi lekarze tak robią. No ale każdy z nich jest lekarzem "szpitalnym", więc może mają większą świadomość ewentualnych konsekwencji...

ogólnie ja już zauważyłam, że w zasadzie Ty trafiłaś na super lekarza jak na nfz, praktycznie żadnej różnicy z prywatnym ale to moze kweestia że są "szpitalnymi"

ewelina: ja karmi pije przez cala ciaze to piwo bezalkoholowe ;-)
bakalia: a ogladalas film Kac Vegas i Kac Vegas w Bangkoku? My zrobilismy sobie ostatnio z mezem seans i nie zaluje ze go ogladalam :-D SUPER!!
Ja dzisiaj wstalam wyjatkowo szybko, wczoraj sciagnelam sobie film listy do M. i zaraz sobie go wlacze. Moj spi wiec mam chwile dla siebie. U nas zapowiada sie dzisiaj ladna pogoda, zero wiatru i nie jest zimno:-D

reklama
Melduję się o poranku. Mąż wygonił towarzystwo i po 2 zasnęłam. O 8 pobudka i już zdążyłam trochę posprzątać.
Teraz siedzę, pije herbatę i jem ciastka. Przed śniadaniem, którego nie chce mi się robić. Prościej sięgnąć po hita czekoladowego :cool:

Coś na sos sms cisza niepokojąca...

A dziś dzień płaczu. Jak widzę te filmiki wosp z dziećmi to mi się strasznie zbiera na płacz.
Owsiaka nie trawię, ale przyznaje mu honor za to co stworzył i co robi.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry