reklama

Styczeń 2012

miała być pizza, miało być cokolwiek ale nie ma! Samochód nie chce zapalić, P. się wkurza i wyładowuje sie na nim a jak mu uwagę zwróciłam to kazał mi się zamknąć.. więc tym sposobem nigdzie nie pojechaliśmy. Szkoda mi tylko jego, że tak się wkurza na ten samochód - bo to już porażka, 10 min wcześniej mu zapalił.. a teraz nie! I tak codziennie.. ;/

Asiuk
odstawiłam, tzn lekarz kazał mi juz nie brać od 36 tygodnia bo ciąża donoszona, a jak będę luteinę brała to nigdy nie urodzę..

Jostyna mi lekarz mówił, że niby powinien mniej maluszek się ruszać.. no ale jak jest mały i ma jeszcze miejsce to pewnie będzie się do końca turlał ;)

reklama
Alka ja tam nie mam czasu bawić się w przygotowywanie czegoś do jedzenia- jem jak leci:-D ogórek/ plaster sera/ jabłko/ garść chrupek śnaidaniowych/jogurt/ogórek konserwowy ze słoika/kosteczke czekolady/ gruszkę/ 4 paluszki słone/ 2 cukierki/ plasterek żółtego sera.......... i po godzinie kolacja zjedzona:-D. W zasadzie dziś to już chyba zjadłam jutrzejszy obiad i czwartkowe śniadanie:sorry:. Nie wiem tylko jak nazwać posiłki odbywające się nocą:eek:

:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: zjadłam wafle ryżowe i nie jest źle :)

aninaaa normalnie mówię ci - ogórki konserwowe "kaszubskie" w takiej zalewie z papryczką i cebulką-palce lizać- choć je akurat staram się dozowac bo boję się że to jednak z octem i nie wiem jak mały na to:-D.

no widzisz Alka napewno coś tam jeszcze znajdziesz....
no właśnie bakaalia mi też kazał teraz już odstawić, zastanawiałam się tylko czy jak "tak nagle" to nie urodze jutro:-D

Asiuk też tak myślałam, że jak odstawię to w odstępie kilku dni zacznę rodzić i co?? mały siedzi jak siedział ;D Ale wiadomo, może być u Ciebie inaczej ;D
Ogórki to tylko kiszone jeśli już o nich mowa ;-)

Nikki jadłam rano jak zwykle. Ale na szczęście przeszło po czekoladzie, bo już myślałam, że wrócę do lekarza;-)
Asiuk tak i zrobię, znam swojego małego i wiem kiedy zacznie się ruszać. Więc sugestią GI nie będę zaprzątać sobie głowy;-)

ja bylam wlasnie na zakupach Ł. zostal pierwszy raz z obojgiem dzieciakow... i stwierdzil ze juz ma dość :P a co dopiero jak ja pujde do szkoły:)

Umyłam dzis lodowke:) i posprzatalam mieszkanko teraz tylko zostalo Ł. mycie naczyn:P

reklama
jezu, dziewczyny, gadam z przyjaciółką moją, ktora dostała okres dziś, po 17 miesiącach nie posiadania go. Ja pierdziele, co laska ma humor w tym momencie. PMS z potrojoną siłą ją opętał. Coś strasznego. Ja tu z humorem a ta na mnie naskakuje.

Trochę czuję się skołowana przez to:eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry