Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chyba posiedzę na allegro Gośka Ty to jednak dziwna jesteśhihi lubisz pochmurną, deszczową pogodę... a kiedy wszystkie biegamy po allegro oglądając wózki, łóżeczka itp to ty martwisz się butami na zimę
wywołałaś uśmiech na mojej twarzy w ten szarobury dzień - dziękuję :-)
tiramisu sporo ładnych rzeczy, ale jeszcze nic konkretnego nie mam upatrzonego.. wchodzę oglądam łóżeczka, mebelki, wózki, ubranka, pierdołki ... póki co powstrzymuję się od nieco konkretniejszych wyborów.... może po usg gen jak będę spokojniesza to coś poszukam, zapiszę i pokażęAlka1106 co ładnego wypatrzyłaś dla dzidziusia na allegro? pochwal się![]()
tiramisu sporo ładnych rzeczy, ale jeszcze nic konkretnego nie mam upatrzonego.. wchodzę oglądam łóżeczka, mebelki, wózki, ubranka, pierdołki ... póki co powstrzymuję się od nieco konkretniejszych wyborów.... może po usg gen jak będę spokojniesza to coś poszukam, zapiszę i pokażę![]()
Gośka Ty to jednak dziwna jesteśhihi lubisz pochmurną, deszczową pogodę... a kiedy wszystkie biegamy po allegro oglądając wózki, łóżeczka itp to ty martwisz się butami na zimę
wywołałaś uśmiech na mojej twarzy w ten szarobury dzień - dziękuję :-)