• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2012

Witam wszystki przyszle Mamusie!
Na dzisiejszych wizytach zycze samych pozytywnych wrazen!! :-) I piszcie potem szybciutko ;-)

Ja dzis wybieram sie do Rodzicow, pobawie sie z moim kochanym Bratankiem Szymusiem :-) Lubie jezdzic do domu, bo zawsze jest milo i sobie odpoczne ;-)
Wczoraj bylismy z Mezem w kinie na "Kowboje i obcy"- masakra ;-) Czesto chodzimy do kina- lubimy. Ale ja wole nieco inne filmy ;-)
Piszcie co u Was i u Maluszkow. Pozdrowionka :-)

Alka- tez mysle o tym rogalu :-)

reklama
Oki pożaliłam się, poczytałam co tam u Was i czas zacząć z taczką latać :-)
Miłego dnia życzę... ja dzisiaj mam w cholerę pracy i pewnie tak do końca września.
wszystkim które dzisiaj wybierają sie na badania, życzę powodzenia.
:-)

Hej kochane witam się w dzisiejszy słoneczny dzień:) Wczoraj nie miałam jak wejść więc muszę was nadrobić... a naskrobałyście... no nie wiem kiedy ja to nadrobię hi hi:-)

witam się i ja

u nas dzis chlodno. Dzieć spi ale jak wstanie smigamy do Poznania na Akademie zdrowego rozwoju pampersa.

ostatnio cos nie mam powera. tylko bym lezakowala i drzemała

milego dnia

Witam mamusie :)
życzę wszystkim udanych wizyt :-)

ja chyba w końcu wezmę się za sprzątanie.. bo podłoga tak brudna że ho ho ho ...
a na obiadek robię dzisiaj pierwszy raz kluski zbójnickie (tak się na nie mówiło u mnie w domu) które robiła moja mama dodam że to było moje ulubione danie :D mam nadzieję że wyjdą :D mniamm

witam wtorkowo;-)

ja jestem już po wizycie, ale troche się podłamałam, bo lekarz nie robił mi usg i nie dowiedziałam się o płci mojego Bąbelka...a tak poza tym to wszystko ok, wyniki są dobre,więc nie ma się co stresować. Pociesza mnie tylko fakt, że w przyszłym tygodniu jadę na badanie 3D i wtedy dowiem się czegoś więcej.

Wczoraj Maluszek wiercił się jak nigdy, pierwszy raz tak intensywnie i długo, stwierdziłam,że wdał się w tatusia z tą nadpobudliwością he he...

życzę miłego dzionka i samych pozytywnych wieści;***buziaki

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry