Helloł laseczki

Ciężko było Was nadrobic, ale się udało.
Ewelina nie martw sie moze dzidzia leniu****e

mój Syneczek wczoaj cos malo sie ruszał, a dzisiaj juz daje Mamusi popalic. Szczegolnie aktywny jest gdy siedze przy komputerze, nie wiem czy z radosci, ze wchodze na BB czy z nerwow, ze mu niewygodnie

hihi. Ja dzisiaj jakoś bez energii, w domu sajgon, obiad jeszcze w wyobrazni sie kisi, a chłopy głodne

Musze sie wam kochanienńkie pochwalić moj M. znalazl nowa prace od czwartku zaczyna

koniec z jazda w trasy i z rozlaka. Bedzie pracowal na miejscu w firmie produkujacej metalowe czesci tzw. gąski (swoja droga smieszna nazwa). zarobki o polowe mniejsze niz na tirze, ale bedzie na miejscu i o to walczylismy juz od dluzszego czasu.Ponadto szukamy mieszkania

wczoraj mielismy juz podpisac umowe przedwstepna z pewnym malzenstwem, ale wyszla kicha. Dzisiaj maja sie odezwaz ale ja z moim M. jestesmy przesadni wiec stwierdzilismy, ze to znak!!

Te mieszkanie nie jest dla nas

P dzisiaj juz podzwonilismy i mamy dodgadane 4 do ogladniecia, dzisiaj 2 i 2 w czwartek

Trzymajcie kciuki zeby nam serce mocniej zabilo i zebysmy w koncu cos dla siebie znalezli

Dziewczynki, które mają na dziś zaplanowane wizyty -jestem z Wami i ściskam każdą z osobna

)