Witam,
co do biustu... mam dobrze dobrane staniki i dzięki temu, mimo że biust podrósł, to zwyczajnie wypełnił cały stanik...
piersi to radość dla mojego męża, jak sie rozbieram to powinnam uciekać, bo inaczej już mi leci z łapami :-)
Dziewczyny dzisiaj autentycznie zazdroszczę wszystkim co przebywają na zwolnieniu.
U mnie w firmie pracuje 5 osób. Jedną wczoraj szef zwolnił, druga na miesięcznym urlopie, trzecia za chwile idzie na urlop i praktycznie w robocie zostaje ja i on. Spoko bym się ze wszystkim obrobiła, ale jak wczoraj zaczął przede mną roztaczać wizję pracy jaka nas czeka przy raporcie na okreslony temat ... Dodam, że jest na punkcie tego tematu zafiksowany. Gdybyśmy jeszcze mieli jakies dane... ale to będzie dorabianie filozofii...
ręce mi opadają
Dzień dobry mamuśki

Muszę Wam powiedzieć, że ta poduszka rogal to jest normalnie mistrzostwo świata!!!! W końcu się wysypiam, więc jeśli któraś z Was też nie umiała spać na boko to polecam z ręką na sercu
Miłego dnia dziewczyny i pozytywnych wizyt
Alka to super.. dzięki za polecenie... mocno się zastanawiam czy by jej nie kupić, no ale po Twojej rekomendacji chyba się zdecyduję
Narazie wciaż moge spać na brzuchu, ale myślę, że już nie długo:-)
Ja jem wszystko

Ostatnio doszedł mnie zapach konserwy i musiałam do sklepu polecieć. Coś nade mną czuwa bo w Tesco przecenione były konserwy Krakusa, co odebrałam jako aprobatę dla mojego pomysłu

Zaraz będę wcinać.
A mnie po ogórkach małosolnych, pierogach naszlo na marszcz czerwony... mogłabym go pić codziennie... Moj tata się cieszy, że może się wykazac. Pyta kiedy przyjadę i nastawia nowy gar, a ja wlewam w słoiki i do domu