Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witajcie, ja dziś się wyspałam! nawet nie reagowałam na to że P. do pracy wstaje
Właśnie gulasz na obiadzik robię![]()
Gosia to miło, że zaoferowała się twoja teściowa z tym wózkiem. U mnie moi rodzice kupują małemu łóżeczko i materacyk, a wózek my sami bo juz mamy pieniądze uzbierane, co do teściów to są chyba skrępowani tym że jestem w ciąży i nie za bardzo potrafią pytać o różne rzeczy, teraz mam ciągle ze strony teściowej temat imienia.. męczy mnie swoimi wyborami. Kacper i Karol.. masakra jakaś dla mnie..Ale ogólnie to nie pytają o takie rzeczy jak ciuszki,wózek itd.
Fiona to teraz leż i odpoczywaj, Wasze zdrowie jest najważniejsze!
Miłego dnia i udanych wizyt!![]()
Ha ha ha no to ja mialam dzisiaj niespodzianke..... Moj Olus na USG okazal sie w pelni okazalosci HANIA!!!!!!!!! Ja to sie nawet ciesze, najwazniejsze, ze jest zdrowiutka, ale moj M to przyjal niefajnie..... bo mowi, ze musi sie przestawic.....
Piszecie o glukozie - ja mam kupić 50, ale lekarz powiedział, żebym w aptece poprosiła, żeby mi to rozcieńczyli. Czy Wy miałyście rozcieńczoną? On jest ze wschodu więc nie wiem, czy dobrze użył słów.
Ja glukozę kupowałam w aptece ale rozpuściłam sobie sama w szklance wody i zabrałam w butelce ze sobą.