reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczeń 2012

reklama
Asteria super, odpoczywaj ile wlezie :D ja dziś biorę z Ciebie przykład i tak samo sie wyleguje :) na spacerku juz byliśmy bo pogoda świetna :) Wiec juz laba ;D
Miłego dnia kochane ;* :*:*:*:*:*:*

czesc dziewczyny

dopisuje sie do mam styczniowych:-D
5 robilam test po poludniu i wyszedl pozytywny, a dzis maz bawil sie w chemika po dostaniu siusiu i testu;-)

z terminarza wychodzi 15 styczen, do gina pojde po 20 maja

i tak sobie mysle, ze marys ma racje, ze jak sie czlowiek zajmuje malym dzieckiem to te objawy sa mniej zauwazalne:tak:

pati, mysmy sie juz spotkaly na watku mamusiek 2012:tak:

pozdrawiam Was!

Witam livastrid ;D GRATULUJE i super że jestes z nami :)
Co do tych objawów to na jedno prawda ale tez mam małe dziecko i cięzko mi zapomnieć o mdłościach bo są kosmicznie duże :( a co bedzie potem jak to dopiero 5 tydz ??????:( jakoś sie da rade oby bede sie ratować czopkami !!!

wiesz mamuska w poprzedniej ciazy mialam mdlosci miedzy 9 a 12 tygodniem i na szczescie nie byly jakies straszne:-) na szczescie:-D mam nadzieje, ze teraz bedzie podobnie:tak:

wspolczuje takich ogromnych, domyslam sie, ze to jest okropnie meczace:tak:

Witajcie, ja też chciałąbym do Was dołączyć, mi termin z o.m. wychodzi na 1-3 styczeń:)
Do lekarza ide dopiero 25 maja (wcześniej nie było terminów:dry:) ale zrobiłam bhcg wychodzi między czwartym piątym tygodniem.
Co do mdłości...w pierwszej ciąży przez prawie 4 m-ce mieszkałam w łazience, teraz jak narazie pare razy mnie zamdliło i z 2 razy zwymiotowałam więc nadzieja że może będzie synek:)
Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamuśki;)

Alinka witamy:)
Współczuję tych mdłości ale wyobraź sobie ze ja mieszkałam w kibelku 7 miesięcy z małym !!!!!!!!!!!!! koszmar , wiec wydaje mi sie ze teraz bedzie to samo !!!!!!
Naprawdę to jest męczące, wtedy to mogłam położyć sie kiedy chciałam itd a teraz juz obowiązek - dziecko , wiec tak dobrze juz nie bedzie ale nie ja jedna nie ostatnia, po moich przejsciach juz zniosę te mdłości i wymioty aby tylko szczęśliwie donosić !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ciekawe na którego mi wyjdzie termin z usg!! dowiem sie 18 na wizycie , oby tylko wszystko było dobrze, tak się kurcze boje

ookatkaoo, widze, ze corci sie nie spieszylo;-)

witaj alinka:-D

mamuska,
postaraj sie nie denerwowac, rozumiem Cie doskonale, ze sie denerwujesz. Ja po ostatniej ciazy tez mam stracha i tylko marze o tym by ominely mnie tym razem wszystkie plamienia, zatrucia i cholestazy:blink: Na pewno wszystko bedzie dobrze!

reklama
Do góry