reklama

Styczeń 2012

reklama
Hej Dziewczynki i malenstwa w brzuszkach :)
Tez chce taka maskotke!!!
U mnie przyszly rok zapowiada sie pelen odwiedzin ze strony rodzinki z Pl. Tesciowa to juz chyba w lutym przyleci:baffled:, a potem cala reszta po kolei. Ehh bedzie ciezko ;)

haha...Gośka:P fajna marzenia;P mnie by mogła Kate Moss odwiedzić:D bo kocham jej styl:D:D

a mi się śniło, że P. po pijaku przespał się na imprezie z jakąś laską i że ona też w ciąży:P jak wrócił to dostał niezły opieprz:P biedaczyna nie wiedziała czemu drę się na Niego o 3 nad ranem:D:D

haha...Gośka:P fajna marzenia;P mnie by mogła Kate Moss odwiedzić:D bo kocham jej styl:D:D

a mi się śniło, że P. po pijaku przespał się na imprezie z jakąś laską i że ona też w ciąży:P jak wrócił to dostał niezły opieprz:P biedaczyna nie wiedziała czemu drę się na Niego o 3 nad ranem:D:D
Hehe, wyobrażam sobie Jego minę:),bidulek.Ale chociaż przeprosił:-D?

Witam się niedzielnie :)

Wczoraj wieczorem przegięłam z surową marchewką - skończylo się na takim bólu, że ledwo mogłam chodzić. Ba, nawet leżenie bolało. Swoją drogą absolutnie nie rozumiem swojego układu pokarmowego w ciąży :/

Dziś jest lepiej, ale Młodemu należy się pycha śniadanko na przeprosiny. Tak więc zasuwam szykować :)

Hej Mamuśki i Brzuszki :)

Justyś ja też zaczęłam płakać jak zobaczyłam spot tych misji sos.. :-( brak słów!!

też bym chciała takową maskotkę :-D super sprawa :-)
u mnie dzisiaj leniuchowo :-D wstałam zjadłam ciacho popijając kakaem teraz jakieś śniadanko zjem :) a cały czas w piżamce chodzę :-D
byliśmy wczoraj u znajomych.. koleżanka też w ciąży jakoś tydzień mniej ode mnie.. i będzie miała dziewczynkę.. a że była nastawiona na chłopca i wszyscy w koło też mówili że będzie chłopiec.. to co chwilę ktoś jej przynosi ciuszki na chłopca, a ona daje mi :-D i tak dzisiaj jak chowałam do szuflady to stwierdziłam że mój synuś do roku czasu ma ciuszków a ciuszków :-D cieszy mnie to bardzo.. bo bałam się że będzie miał dwa ciuszki na krzyż :)

miłego dnia Kochane :-)

ja dopiero wstalam... a ze tak powiem to wogole prawie nie spalam co chwile do kibelka ....wiec spacerowalam pol nocy....
Fazerka ale ci zazdroszcze tych ciuszkow ja musze wszytsko kupywac i wlasnie jak narazie to maly ma pare na krzyz.

reklama
malutkans ale pamiętaj o tym Kochana że jak ktoś będzie przychodził żeby zobaczyć maluszka to zawsze coś przyniesie.. :) a zazwyczaj to są ciuszki :) i na pewno i Ty uzbierasz spory zestaw ubraniowy!;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry