reklama

Styczeń 2012

Mami - u mnie to będą pierwsze w zyciu święta bez mojej rodziny. Dodatkowo Babcia P. leci wraz ze szwagrem do Holandii i zostaje nas bardzo okrojony skład (ja, P., jego matka chrzestna, siostra cioteczna i dziadek). I tak jakoś nieswojo mi.

Anastazja - koszulka nie w moim typie, ale kimono oblędne :)

Właśnie doczytałam na stronie, że mają na realizację zamówienia dwa tygodnie... Buuu... No, ale może przyjdzie szybciej, to zacznę prać, prasować, ładować na półki... ;)

reklama
a my dziś idziemy na imprezę "halołinową":P i zamierzam się przebrać za kobietę w ciąży;-) w sumie nie obchodzę tego typu imprez, ale od czasu jak jestem w ciąży brakuje mi imprez, a że to domówka to nie będzie źle;):)

Mami:) a ten Twój jest hiszpanem???:)

Strzyga:D
kimono dla mnie:D a koszulka dla oka "mężulka"

P. przymierzył moje spodnie ciążowe (on też chce się przebrać za kobietę w ciąży) i wygląda w nich o wiele lepiej niż ja...:crazy::angry::wściekła/y:

Anastazja na pewno tylko Tobie się wydaje że lepiej P. wygląda niż Ty! super z Ciebie ciążowa kobietka :)
miłej imprezki życzę :)

mnie dopadła nostalgia... jutro św. Zmarłych :( a ja nie mogę zapalić świeczki na grobie rodziców... ach....

Witajcie ! :-)
A ja mam dzisiaj zwariowany dzień, od kiedy oczy otworzyłam i zjadłam śniadanie, jak wybyłam z domu, tak dopiero doczłapałam :-)
Mój D. zrobił mi dzisiaj surprise i został w domu, nie poszedł do pracy:D

Fazerka...no właśnie nie przesadzam...te jego nóżki i dupka:D:D a co do grobu to postaw świeczkę gdziekolwiek:) pamiętaj, że chodzi o symbol pamięci:) ja zawsze stawiam jedną świeczkę pod krzyżem na cmentarzu ogólnie dla wszystkich zmarłych ludzi:) l

Anastazja ja też tak robię.. mieszkam koło cmentarza pójdę jutro i postawię znicza...
zazwyczaj wybierałam opuszczony, zaniedbany nagrobek.. bo tutaj nie ma samego krzyża żebym mogła pod nim postawić znicz...

My co roku idziemy na cmentarz jest tam polska plyta i przychodzi polski ksiadz jest tez sztandar polski, krotka modlitwa a pozniej zapalamy swieczki,no i co roku pojawia sie wiecej polakow... wiadomo nie ma jak to w polsce ale zawsze cos, ja w polsce zawsze wieczorem chodzilam na cmentarz a tutaj weszlam ze 100 m i ucieklam tak ciemno zadnego znicza.... brr
my wczoraj wycielismy dynie i teraz pieknie sie prezetuje na balkonie :-)

reklama
hey dziewczyny ja tylko na chwile:) my caly czas w rozjazdach... staram sie objechac jak najwiecej poki dobrze sie czuje... bo z rególy u nas to jest rozkladane do swiat BN ale teraz to ja nie bede miala kiedy wiec chcemy wszystko miec juz teraz;)
w weekend byly wojtaszkowe urodziny i wczoraj padalam bo siedzieli u nas goscie 2 dni... masakra...
BUZIAKI!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry