reklama

Styczeń 2012

Witajcie :-)
A ja nie zapeszać drugą noc śpię bez bólu brzucha;-)
Fazerkam Najlepsze życzenia urodzinowe ! :-)
Co do rozstępów mam lekkie na piersiach, ale nie smaruję się niczym, bo mnie potem strasznie skóra swędzi ( próbowałam wielu środków) na brzuszku na szczęście nie mam jeszcze.

reklama
Witajcie ;)
FAZERKAM NAJLEPSZEGO!! SPEŁNIENIA KAŻDEGO MARZENIA I SAMYCH RADOŚĆ ;-)

standardowo znów w sobotę do 13 bądź dalej jestem sama, P. na pilnej robocie.. tak wczoraj wieczorem rozmawialiśmy o dziecku i wyszło na to, że mój mężuś jest strasznie zazdrosny o mnie. Stwierdził, że już nie będzie mógł się do mnie tak przytulać, bo ja będę tulić małego.. i że on mu mnie zabierze, ale jak mu powiedziałam że on też będzie zakochany po uszy w tym maleństwie to powiedział, że on to inna sprawa będzie. Tak się wczoraj rozczuliliśmy na ten temat, że marzę żeby malowanie pokoju szybko się skończyło, szybko nadszedł styczeń i żebyśmy się zamknęli we troje w pokoju i byli sami dla siebie, bez ludzi bez niczego!
Nawet wczoraj doszłam do momentu kiedy moje dziecko wręczy mi pierwszą laurkę - troszkę się rozpędziłam ;D

co do rozstępów, mam i to kilka na brzuchu - ale chyba fakt że jest w brzuszku mój mały mężczyzna sprawia to że nie krępuje się ich.. teraz
U nas fasolowa dziś, a przede mną sprzątnięcie kuchni ciąg dalszy ;D

Cześć Dziewczyny :)

Fazerkamm - sto lat szczęścia i spokoju :)

Do nas wczoraj wreszcie dojechała komoda, P. ją skręcił i tak się nakręciliśmy, że zrobiliśmy w sumie cały pokój - zostało nam przestawienie dwóch kanap + prace porządkowe (i pomalowanie ścian, co wiąże się z przestawianiem wszystkiego jeszcze raz, ale sza :P) ;) Jak to ogarniemy postaram się zrobić i wrzucić jakieś fotki :)

W ogóle doszliśmy do wniosku, że kącik Remika będzie tylko do spania i trzymania jego rzeczy, zrobiliśmy ściankę działową z mebli i nawet w dzień jest tam spokojny półmrok...

Co do rozstępów - nie mam i liczę, że tak pozostanie. Piersi powiększyły mi się tylko o rozmiar, więc tkanka się za bardzo nie naciągnęła, a brzuch rośnie w miarę spokojnie. Może to też kwestia dobrych genów - żadna z kobiet z rodziny mojej Mamy nie miała po ciąży rozstępów. Dodatkowo profilaktycznie smaruję się kremem na rozstępy z eveline (nieregularnie, jak to ja ;))

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam pytanie natury praktycznej !:-)
Czy te podkłady do przebierania małego i do szpitala można podłożyć na łóżko czy podkładać je też do łóżeczka? Jeśli tak to jak pod materac ? między materac a pościel?
Napisałam podkłady, bo cholera zapomniałam nazwy.:-)
Ale chodzi mi o to czy coś do łóżeczka podkładać, bo dziecko przecież zmoczyć może.

Dziewczyny mam pytanie natury praktycznej !:-)
Czy te podkłady do przebierania małego i do szpitala można podłożyć na łóżko czy podkładać je też do łóżeczka? Jeśli tak to jak pod materac ? między materac a pościel?
Napisałam podkłady, bo cholera zapomniałam nazwy.:-)
Ale chodzi mi o to czy coś do łóżeczka podkładać, bo dziecko przecież zmoczyć może.
z tego co wiem to kładą mamy pod prześcieradełko żeby materac nie był mokry (tak w razie czego)

Ostatnia edycja:
FAZERKAM - wszystkiego najlepszego !!!!!!!!!

jej spalam dzis jak zabita no ale po tygodniu meczenia sie musialam pasc....
co do rozstepow to mam kolo pepka troche mimo tego ze sie smaruje to i tak wychdza.
ide jeszcze poleniuchowac :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry