reklama

Styczeń 2012

a mi zostalo tez jeszcze prasowanie, wywieszenie prania, i sciagniecie wyschnietego. :)

wysylalam mamie na maila wlasnie ubranka niektore jakie mam dla małej mojej, ii przy okazji pochwale sie niektorymi wam, a co:-)

Załączniki

• Obraz 006.jpg
    Obraz 006.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 43
  • Obraz 007.jpg
    Obraz 007.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 51
  • Obraz 008.jpg
    Obraz 008.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 63
  • Obraz 009.jpg
    Obraz 009.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 40
  • Obraz 010.jpg
    Obraz 010.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 61
  • Obraz 013.jpg
    Obraz 013.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 48
  • Obraz 015.jpg
    Obraz 015.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 61
  • Obraz 016.jpg
    Obraz 016.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 55
  • Obraz 017.jpg
    Obraz 017.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 56
  • Obraz 018.jpg
    Obraz 018.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 39
reklama
Gabryś:) fajne ciuszki!!:):)

a ja dziś na obiad robię devolaye i frytki, a do tego marchewka z groszkiem:P więc dziś u nas na bogato:):) powiedzcie mi jak zawinąć pierś, żeby były devolay miał ładny kształt? bo ja dziś po raz pierwszy będę robić i zielona w tym temacie jestem:):)

ehh...sprzątnęłam kuchnię, bo P. tylko odkurzył (zupełnie niedokładnie) i zmył podłogę...która wygląda na nieumytą w kuchni, więc czekało mnie sprzątanie jeszcze...;/;/;/ no, ale trudno...takie życie...

Fazerka!:) 26 lat;) to malutko:D niewiele starsza jesteś ode mnie:D:D:D ja w maju skończyłam 23 lata:):)

Anastazja wow!!! jaki przepyszny obiadek będziesz miała.. aż ślinotoku dostałam ;-)
ja jak robiłam to najzwyczajniej w świecie w rulonik zwijałam :)
marchewkę z groszkiem jak robisz??

Gabryś i się ciesz.. odchowasz dzieciaczki i razem na dyskoteki będziecie chodzić ;-)

a u mnie na obiadek dzisiaj bifteki (greckie kotlety mielone) z ziemniaczkami (robi się to danie w piekarniku) do tego surówka z kapusty i marchewki w majonezie :P

Ostatnia edycja:
Gabryś:) ciesz się, że będziesz młodą mamusia;):) ja też raczej do tych młodych należę i w sumie bardzo się cieszę;D:D swoją drogą tak pokazałaś mi te swoje ciuszki i od razu chcę ubranka dla Hani przejrzeć:D:D:D ale obiecałam sobie, że do przyjazdu mojej mamy nie będę ich ruszać:P a potem dopiero jak już pranie będę nastawiać:):)

fazerkam - haha :D moze i masz racje :D ale odkad dowiedzialam sie ze bede mama, zmienialm sie calkowiicie :)
nie bylo mi trudno zrezygnowac z imprez, alkoholu itp i sie ciesze!

a ja jak zwykle robie sobie spagetti, to moja zmora ;D

reklama
Gabryś:) ciesz się, że będziesz młodą mamusia;):) ja też raczej do tych młodych należę i w sumie bardzo się cieszę;D:D swoją drogą tak pokazałaś mi te swoje ciuszki i od razu chcę ubranka dla Hani przejrzeć:D:D:D ale obiecałam sobie, że do przyjazdu mojej mamy nie będę ich ruszać:P a potem dopiero jak już pranie będę nastawiać:):)
dlaczego obiecalas sobie ze nie bedziesz ich ruszala? ;>
ja uwielbiam kupowa takie malenkie rzeczy i przyznam sie, ze mam mnostwo takich malych wlasnie bo w sklepie jak juz widze te na niby 3-6 miesiey to wydaja mi sie jakies ogromne i nie chce ich kupowa wtedy mama A mnie przywoluje do porzadku haha ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry