reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2012

reklama
Witajcie, po tej nieobecności mojej na BB ciężko będzie Was nadrobić ;-)
Mam jednak nadzieje, że u Was wszystko okej ;)
U mnie trwa remont kuchni, obecnie jakoś na kolejny tydzień się tez zapowiada także pracy dużo ;-)

Rośnijcie ;D

Ale dzis mialam noc, o 3 rano Ł. mnie obudzil jak sie kladl... i do 4 nie moglam zasnac.... a o 5 Mlody sie obudzil z placzem bo go ucho bolalo... a wczoraj bylismy na kontroli czy gardlo zdrowe... bo w niedziele mielismy isc do szpitala na operacje... i teraz dupka bo trzeba termin zmienic...eh...

Aha widzę efekty przedszkola. U nas to samo. 2 tygodnie w przedszkolu - angina (antybiotyk)- 3 dni w przedszkolu - zapalenie ucha (antybiotyk)- miał iść w ten poniedziałek do przedszkola ale w niedzielę złapał jakiegoś wirusowa z objawami zapalenia oskrzeli więc został w domu. Na spacery może chodzić ale do przedszkola nie. Zobaczymy, czy w następny poniedziałek się uda...

A my juz po wizycie :-) Mala ma juz ok. 750g i wszystko dobrze :-) Szyjka macicy w porzadku, badania super. A waze 55,1kg (3kg przybralam w 4 tygodnie) :-)
Ciesze sie bardzo :-)

Anastazja- a widzisz... i juz sie przyzwyczajasz do nowego mieszkanka :-)
Bakalia- my tez mamy remont, ale przedpokoju, wiec wiem jak to jest, duzo roboty :-)

A do nas o 8 przychodza znajomi i znow beda karty do nocy i peeeeelno slodyczy :-)

Milego wieczoru! :-)

Witam się:) Odebrałam morfologię, jest super, lepsza o wiele niż miesiąc temu, nie biorę witamin ale nadrabiam jedzonkiem i sokami świeżymi. Jeśli chodzi o glukozę to mam 77 na czczo i 109 po godzince po 50gramach także jest pięknie:)
Poza tym byłam dziś oglądać oddział w szpitalu Orłowskiego w Warszawie. Podoba mi się to, że był tam taki spokój i cisza, żadnych pielgrzymek odwiedzających, bardzo miłe babeczki położne i wogóle obsługa. Także mam już wybrane na 100% miejsce porodu:)

Cześć Dziewczyny :)
Melduję się pokornie po dłuższej nieobecności.

Byłam dziś u mojej Pani Doktor i... POZWOLIŁA MI POJECHAĆ DO RODZICÓW :) Mówi, że szyjka okay, wszystko ładnie się rozwija, nie ma komplikacji, to mogę zasuwać :):):)

I dała mi skierowania - na glukozę, morfologię, mocz i HiV. Też miałyście badanie na HIV w ciąży?

Melisa cieszę się że wszystko w porządku!
Anisia super że wyniki masz dobre!
Strzyga ja na początku ciąży miałam badanie na HIV robione.. tutaj to standardowe, rutynowe badanie :-)

heja
Strzyga ja HIV robiłam jakoś na początku ciąży już :) nic strasznego hih - teraz to podobno normalka :)

.....

Jak byłam dziś w pracy zadzwonił do mnie M. i pyta: " czy moja żona poszłaby dziś ze mną do kina?" ... ucieszyłam się i powiedziałam, że chętnie jednak ostatecznie kino wymieniłam na sklep dziecięcy i teraz M stwierdził, że bardziej opłacałoby mu się jednak to kino :p nasze zakupy opisałam w odpowiednim wątku :)

reklama
Do góry