reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2012

faktycznie teraz robią to HIV, a jeszcze 3 lata temu nie robili z tego co pamiętam. właśnie sobie uświadomiłam, że w sobotę zaczynam trzeci trymestr.. jak ten czas leci:D

reklama
mi nie robili tego testu na HIV, ale już na przykład dziewczynie mojego kuzyna robili a ona 9miesięcy temu rodziła - a nalezymy do jednej Pani doktor.
w przyszłym tygodniu szykuje m się badanie cukru

Kobitki potrzebuje rady z typu jak urobić męża :-D
a mianowicie wielkimi krokami przymierzamy się do kupienia wózka.. ja chcę 3w1 tylko w tym problem że dostaliśmy fotelik do samochodu :/ i teraz nie wiem jak Michała przekabacić żebyśmy kupili 3w1 a nie 2w1 bo jak mu wspominam że wózek z fotelikiem kosztuje tyle i tyle to mówi że przecież mamy już fotelik.. nie wiem jak mu wytłumaczyć że ja chce fotelik w zestawie bo wtedy mogę go sobie wpiąć do stelaża.. on tego nie zrozumie i jak mu powiem że tylko dlatego chce 3w1 to mi powie że inne dzieci w ogóle nie mają fotelika bo rodziców nie stać a ja wydziwiam.. :| POMOCY!!:nerd:

a ten fotelik nie pasuje do wózka tak..? sprawdź jakie ma wyniki w testach, może ten od kompletu będzie miał więcej gwiazdek to już będzie jakiś argument..

nie pasuje.. całkiem z innej bajki bo stąd jest, a ja chcę wózek z Polski zamówić, bo są lepsze, ładniejsze i tańsze :)
zaraz posprawdzam hihihi :-) jak znajdę oczywiście na greckiej stronie tamten fotelik.. bo grecy zacofani w internecie ;-p

Gheh... Wiem, że nie mam się czego obawiać, ale na samą myśl o tym badaniu czuję się jakoś... zagrożona? Ściska mi się żołądek, jestem niespokojna, wystraszona... Nieprzyjemne uczucie :/ Mam nadzieje, że wyniki przyjdą szybko - pobranie zrobię jutro. Oby się nie okazało, że na wyniki trzeba czekać np. tydzień, dwa...

Witam z rana
Anisia-gratuluje ksiazkowych wynikow! Oby tak dalej!
Strzyga-u mnie na hiv to standart.No i dobrze, ze u Ciebie juz jest lepiej. Tylko sie oszczedzaj!
Alka-tylko pogratulowac meza!
Fazerkam-trzymam kciuki za wozek taki, jaki chcesz ;)
Wczoraj pochwalilam synka, ze jest raczej spokojny, to mi pokazal i przez pol nocy swirowal w brzuchu:-D
Milego dnia!

reklama
Do góry