reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2013 :))

dzieki dziewczyny za info wlasnie poczytalam na ten temat na necie i rzeczywiscie nie ma co bagatelizowac takich objawow,juz mam stresa.w piatek mam wizyte to pogadam z lekarzem

reklama
Martinek prześliczna sesja małej śpiącej Helenki :-)

Ogłaszam wszem i wobec, że w końcu torbę spakowałam!!! Jeszcze tylko poduszkę-rogala muszę wyprać i dopakować. I Leonka rzeczy na wyjście mężowi przyszykować w odpowiednim miejscu. I to by było na tyle. I'm ready :-D

Biłka z tym przewijakiem, to różnie. Ja np. nie używałam przy dziewczynkach i teraz tez nie kupuję. Mi jest lepiej na kanapie. Fakt, faktem, że przy Nelci miałam, sprawdziłam i stąd wiem, że lepiej mi bez niego. Dlatego ciężko tak komuś doradzić, kto nie ma porównania. Jeśli nie kupisz i będzie Co ok bez niego, to uważam, że jest to zbędny wydatek, zwłaszcza, że maluszki szybko stają się bardzo ruchliwe i jak dla mnie, gdybym go używała, to na prawdę krótko:happy2:

Maonka gratki za spakowaną torbę!:-D

alicja- mnie tez swedzi brzuch ostatnio, dekold, ale nie jest to uporczwe swedzenie, przy tej chlo... to podobno nie wytrzymujesz drapiesz sie do krwi, ale w razie czego powiedz lekarzowi, bedziesz czula sie lepiej , ale nie denerwuj sie na przod!

Sesja malej helenki baardzo mi sie podoba!! naprawe fantastyczna!!! bedzie miala pamiatke!! ;-)

Ja jutro musze na ktg jechac , nie chce mi sie jak nie wiem 35min w autobusie wrrr..

Witam. boże czemu ja sie rozsypać nie mogę... :-(
Oczywiscie Pani dentystka nie przepracowuje sie i nowo rocznie spędziła godzinę w pracy i to rano a jutro dopiero od 14... qwa aż mi sie odechciało isc.... A z resztą jutro też nie pojadę bo mam wizytę... Jezu mówie wam nerwy takie mam jak nie wiem co.... Dobrze że to nie boli... Bo oczywiscie wczoraj bzdur naczytałam sie w internecie i płukałam wodą z solą i dlatego w nocy tak mnie wszystko bolało bo innego rozwiązania nie mam....
No też zaliczyłam wizytę z Oliwią u lekarza bo ma straszny kaszel i jak to lekarz stwierdził zdrowy kaszel.... Nic nie widać nic nie słychać a jest.... Na dziś ma ambrosol i difergan jak bedzie męczył to wziewy wykupić i wolę je bo chociaż pomagają.....

Mąż wyjechał z domku zabrał Oliwie to chociaż trochę ciszy mam ucięłabym sobie drzemkę ale to już chyba trochę za późno mimo ze wczoraj miałam taką o 21 :D

Martinek sesja rewelacja :)

No i wszystko jasne z moim macierzyńskim, choć wesoło nie jest. Otóż ok 15 nie wytrzymałam i zadzwoniłam tam. Oczywiście jak tylko się przedstawiłam, to już wiedzieli kto i po co. Odpowiedź z biura rozliczeń przyszła rano....czemu nikt zatem nie zadzwonił:confused::wściekła/y::angry::-( Mniejsza z tym. Koleś mi zaczyna tłumaczyć i już wszystko jasne. Pomylili się:eek::no: Wysłali mi po 6 tygodniach od daty złożenia wniosku błędną decyzję, bo jednak jest, jak myślałam. Po tak długim zwolnieniu moim płatnikiem jest urząd pracy, więc powinnam tam złożyć wniosek, oczywiście wcześniej dostając odmowę z pracy. Czemu zatem do diabła nikt nie sprawdził tego przed owe 6 tygodni, tylko na pałę mi wysłali decyzję, że dostanę macierzyński z pracy i jeszcze zapewniali, że będzie ok?!!! Ręce opadają. Ok. Już wiem na czym stoję, ale na kasę to sobie jeszcze poczekam....Ciekawe ile? Co z tego, że się wkurzyłam, opierniczyłam, jak koleś skruszony przeprosił. Co więcej jutro mam tam podjechać po druk, że mi nie zapłacą, żeby móc iść z nim do urzędu pracy. Więc nie dość, że zawalili, to jeszcze sama mam sobie druk odebrać, żeby zbyt długo pocztą nie szedł:eek: W głowie mi się nie mieści, że takie coś ma miejsce. Pewnie, jakbym się sama nie upomniała, to bym jeszcze dłuuuuugo na kasę czekała.....Szkoda słów:baffled:

Czarni podaję rękę....u mnie też wszystko do tyłu:baffled: Trzymaj się.

Hej

Leze właśnie w szpitalu, od wczoraj meczy mnie gorączka której nie mogę lekami zbic, do tego potworny ból głowy, nóg, pleców, kaszel że płuca wypluwam i ból w płucach, wczoraj jeszcze dało sie przeżyć ale dziś rano byłam u lekarza, powiedział że to tylko przeziębienie i żeby brać paracetamol, niestety nic sie nie polepszylo i gorączka cały czas 39 do tego słabo dzisiaj czułam ruchy dziecka więc zadzwoniłam po karetkę i tak sobie teraz leze. Ktg w porządku, lekarz mnie wybadal i to jakas infekcja, dzisiaj pewnie juz wyjde do domku więc ok. pozdrawiam:)

reklama
Ada normalnie czułam to w kościach. Czułam, ze coś się u Ciebie dzieje. Dobrze, że piszesz, ale fatalnie, że taka akcja...Mam nadzieję, że tempka w końcu spadnie i że to nic poważnego. Strasznie mocno trzymam kciuki, żebyś jak najszybciej wydobrzała. Trzymaj się i o nic nie martw. Będzie dobrze:tak:

Do góry