Maksika i dobrze że nie ma, ja zrobiłam bo wyszła mi blada kreska i beta mi wyszło niecałe 50 i teraz czekam czy wzrasta ale żałuję że zrobiłam bo się stresuje teraz czy wzrośnie o 100% a tak w pierwszej ciąży były dwie kreski o takim czymś jak beta nie wiedziałam i byłam milion razy szczesliwsza a teraz czuję że jest wszystko ok ale i tak nerwica 

reklama

No wlasnie ten stres jest okropny, z tymi testami to tez mozna sie "przejechac", ja na poczatku robilam te tanie, mialam ich mnostwo, zrobilam w 26dc i nic nie wyszlo, odlozylam wsciekla jak cholercia ale cos mi nie dawalo spokoju. Mialam jeszcze ten drozszy ze sklepu i po dwoch godzinach zrobilam jeszcze raz i co widze II kreseczki:-) az usiadlam z wrazenia. Takze mysle ze uciebie jest wszystko w porzadeczku. Czekam na wyniki i kciukasy.
 ale cos mi nie dawalo spokoju. Mialam jeszcze ten drozszy ze sklepu i po dwoch godzinach zrobilam jeszcze raz i co widze II kreseczki:-) az usiadlam z wrazenia. Takze mysle ze uciebie jest wszystko w porzadeczku. Czekam na wyniki i kciukasy.

ale cos mi nie dawalo spokoju. Mialam jeszcze ten drozszy ze sklepu i po dwoch godzinach zrobilam jeszcze raz i co widze II kreseczki:-) az usiadlam z wrazenia. Takze mysle ze uciebie jest wszystko w porzadeczku. Czekam na wyniki i kciukasy.
 ale cos mi nie dawalo spokoju. Mialam jeszcze ten drozszy ze sklepu i po dwoch godzinach zrobilam jeszcze raz i co widze II kreseczki:-) az usiadlam z wrazenia. Takze mysle ze uciebie jest wszystko w porzadeczku. Czekam na wyniki i kciukasy.Hej. 
Bylam dziś u gina. Na 100 % nie potwierdzila ciazy ale metodą macaną " coś tam jest".za 2 tyg. pokazac sie znowu. No i dostalam tablety dowcipne. drozdzyca rowinela sie w pelni. ;/ dosc mam. tak czesto mnie to diabelstwo dopada ze czasami mozna zwariowac.
zlozylam dodatkowo wniosek dla najstarszego na komisje.

Bylam dziś u gina. Na 100 % nie potwierdzila ciazy ale metodą macaną " coś tam jest".za 2 tyg. pokazac sie znowu. No i dostalam tablety dowcipne. drozdzyca rowinela sie w pelni. ;/ dosc mam. tak czesto mnie to diabelstwo dopada ze czasami mozna zwariowac.
zlozylam dodatkowo wniosek dla najstarszego na komisje.
maddlena
Fanka BB :)
Serdecznie gratuluje, szczerze trzymam kciuki, żaby tym razem się udało.Hej. ja mam nadzieje na bycie styczniową mamą.
ciąza jeszcze nie potwierdzona u lekarza. z @ termin na ok 06.01.15
Wrześniówka2014.
Ps. Pozostałym styczniówkom 2015 również życzę wszystkiego dobrego i nudnych 9 miesięcy.
ookatkaoo1993
Ja również życzę wszystkiego Dobrego Zdrowej Spokojnej ciąży i szczęśliwego rozwiązania
 Zdrowej Spokojnej ciąży i szczęśliwego rozwiązania
Styczniówka 2011 i Wrześniówka 2014

Styczniówka 2011 i Wrześniówka 2014
bada m.
Witam babeczki,test pozytywny 

mój termin według om 15.01.2015
	 mój termin według om 15.01.2015
Jeżeli ,któraś potrafi to załóżmy już styczeń 2015

Jeżeli ,któraś potrafi to załóżmy już styczeń 2015

Ostatnia edycja: 

bada m.
No ja też,niestety 
Napisałam do Grudniówek,może pomogą w założeniu tematu

Napisałam do Grudniówek,może pomogą w założeniu tematu

Ostatnia edycja: 

czarna2532
Sprobuje sie tym zajac 

Ostatnia edycja: 

reklama

czarna2532
Dziewczyny napisalam do admina takze powinnyscie miec swoj watek niebawem 
edit: Dostalam odpowiedz
"Tylko i wyłącznie administrator może stworzyć taki dział.zajmiemy się tym w najbliższym czasie skoro pojawiły się już styczniówki."
I juz macie watek

edit: Dostalam odpowiedz
"Tylko i wyłącznie administrator może stworzyć taki dział.zajmiemy się tym w najbliższym czasie skoro pojawiły się już styczniówki."
I juz macie watek

Ostatnia edycja: