jej ale tu tempo pisania hehe jutro pewnie bede miala sporo do przeczytania czekam teraz na mojego S powinien sie wyrobic zanim pojde do pracy.. a co do kreseczki na tescie pierwszy test robiony we wtorek wyszedl plusik i tak pionowa taka ciensza kreseczka ale jest dla pewnosci dzis popoludniu inny tescior i dwie grube czerwone..
 a co do kreseczki na tescie pierwszy test robiony we wtorek wyszedl plusik i tak pionowa taka ciensza kreseczka ale jest dla pewnosci dzis popoludniu inny tescior i dwie grube czerwone..

reklama

bada m.
Fanka BB :)
Mi został jeszcze jeden,więc zrobię go w niedzielę lub poniedziałek,bo więcej dzieci nie planuje  więc trzeba zużyć
 więc trzeba zużyć
Jak takie grubasy nam wyszły to musi być dobrze :-)
Ja wszystkie hormony zrobiłam w tym cyklu dla swojego spokoju i u mnie wszystko ok.

więc trzeba zużyć
 więc trzeba zużyćJak takie grubasy nam wyszły to musi być dobrze :-)
Ja wszystkie hormony zrobiłam w tym cyklu dla swojego spokoju i u mnie wszystko ok.
McPearl
Fanka BB :)
Mi właśnie blada kreska wyszła. Ale trochę wcześnie też robiłam. Też mam jeszcze jeden teścik to z rana jeszcze pyknę ;-) jak na razie objadam się pistacjami

Witam sie wieczorkiem!!!
Ja wlasnie po pracy. Zmeczona ale juz weekend, hurra.:-) Piszecie o testach ja zrobilam w 26dc i na tych tanich wogole nic nie bylo, potem cos przeczuwalam ze jednak powinno cos byc kupilam ten drozszy i II krechy.

Witajcie nowe mamuski!!!! Ciesze sie ze jest nas juz spora grupka i oby tak zostalo.

Ja wlasnie po pracy. Zmeczona ale juz weekend, hurra.:-) Piszecie o testach ja zrobilam w 26dc i na tych tanich wogole nic nie bylo, potem cos przeczuwalam ze jednak powinno cos byc kupilam ten drozszy i II krechy.

Witajcie nowe mamuski!!!! Ciesze sie ze jest nas juz spora grupka i oby tak zostalo.
heja.
padam, ale zasnąć nie moge ;/
ja robilam 3 testy. w 20 dc i byla jedna krecha, a w 33 dc krechy dwie. ale w miedzy czasie " dorobilismy" druga kreske 

Bylam dziś z chlopcami w wesolym miasteczku. Oskar kierowal Autodromem nawet. Boziu... szaleniec.
za 9 dni komunia Filipa. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... zejde na zawał z tego stresu. Przyjecie robie w lokalu, ide na gotowe..a stresa mam jakbym musiala sama szykowac jedzenie na 30 osób. ( mialo być 48 ale zagranica nie dojedzie ).
Zeby bylo ciekawiej.. chrzciny sama robilam, bez pomocy mamy, teciowej czy babci.. wszystko bylo dopiete na ostatni guzik i nawet ja mialam pasnokcie pomalowane a teraz stres mnie zjada. to chyba objaw starosci.
  a teraz stres mnie zjada. to chyba objaw starosci.

padam, ale zasnąć nie moge ;/
ja robilam 3 testy. w 20 dc i byla jedna krecha, a w 33 dc krechy dwie. ale w miedzy czasie " dorobilismy" druga kreske
Bylam dziś z chlopcami w wesolym miasteczku. Oskar kierowal Autodromem nawet. Boziu... szaleniec.
za 9 dni komunia Filipa. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... zejde na zawał z tego stresu. Przyjecie robie w lokalu, ide na gotowe..a stresa mam jakbym musiala sama szykowac jedzenie na 30 osób. ( mialo być 48 ale zagranica nie dojedzie ).
Zeby bylo ciekawiej.. chrzciny sama robilam, bez pomocy mamy, teciowej czy babci.. wszystko bylo dopiete na ostatni guzik i nawet ja mialam pasnokcie pomalowane
Hey,
witam nowe mamuśki!!!
U mnie na obu testach grube krechy. Jutro robię betę i progesteron a za tydzień powtarzam betę aby zobaczyć jak rośnie. Mnie piersi przy żadnej ciąży nie bolały tylko zawsze byłam ospała i teraz znów bym cały czas spała.
Co do komunii to moja sąsiadka robi w niedzielę i moja lodówka pełna jest przygotowanego wstępnie żarcia.
Jeśli chodzi o pracę to ja muszę szybko iść na L4 gdyż pracuję fizycznie i do tego przy ołowiu.

witam nowe mamuśki!!!
U mnie na obu testach grube krechy. Jutro robię betę i progesteron a za tydzień powtarzam betę aby zobaczyć jak rośnie. Mnie piersi przy żadnej ciąży nie bolały tylko zawsze byłam ospała i teraz znów bym cały czas spała.
Co do komunii to moja sąsiadka robi w niedzielę i moja lodówka pełna jest przygotowanego wstępnie żarcia.
Jeśli chodzi o pracę to ja muszę szybko iść na L4 gdyż pracuję fizycznie i do tego przy ołowiu.

Ostatnia edycja: 

Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Ech te komunie  moje córy jeszcze małe, ale na sama myśl mi słabo. Bardzo chętnie bym to odcięła od tego całego szaleństwa
 moje córy jeszcze małe, ale na sama myśl mi słabo. Bardzo chętnie bym to odcięła od tego całego szaleństwa 
i te zachcianki... Ja na ogół słodkolubna, ale teraz tylko na slone mam chęć... Może to przez lekkie mdłości.

i te zachcianki... Ja na ogół słodkolubna, ale teraz tylko na slone mam chęć... Może to przez lekkie mdłości.
reklama

Ja znowu zachcianek niemam jeszcze. w pierwszej ciązy zarlam jablka i smzone ziemniaki. w sumie to wszystko i ciągle zarlam, ale na widok jablek lub tych ziemniaków to gotowa bylam do gardla skoczyc. Zarlamnie jadlam.. bo to dalekie od normalnego jedzenia bylo.
w drugiej ciązy mandarynki i zelki. oooooooooooooooooo... na samą mysl mialam slinotok. w 3 herbatki owocowe. caly styczen tylko herbatki pilam. moglam nie jesc.. jak herbatka sie skonczla jedna a drugiej nie bylo to gotowa bylam pobić.. bo jak to?? herbatka mi sie skonczyla??
teraz nic. wszystko jest ok.. nic nie smierdzi, niczego sie niechce. chociaz nie.. szczypior ze smietaną.. o booooziu.. jakie to pyszne jest. No zjadlabym sobie.. ale potem efektownie koldra moze do gory sie unosić.

w drugiej ciązy mandarynki i zelki. oooooooooooooooooo... na samą mysl mialam slinotok. w 3 herbatki owocowe. caly styczen tylko herbatki pilam. moglam nie jesc.. jak herbatka sie skonczla jedna a drugiej nie bylo to gotowa bylam pobić.. bo jak to?? herbatka mi sie skonczyla??
teraz nic. wszystko jest ok.. nic nie smierdzi, niczego sie niechce. chociaz nie.. szczypior ze smietaną.. o booooziu.. jakie to pyszne jest. No zjadlabym sobie.. ale potem efektownie koldra moze do gory sie unosić.