reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2015

Dzień dobry wieczorową porą!!!!

Wczoraj byłam tak zdechnięta, że palcem nie mogłam ruszać a dziś nadrobić was to wyzwanie :-D

Muszę zabrać się z ten test w obrączką.

reklama
Czy tylko moje dziecko ma dziś problemy ze sobą? Normalnie juz wychodzę z siebie! Wiecie co właśnie zrobiła wychodząc spod prysznica? Ugryzla mnie w BRZUCH aż do KRWII kuźwa takiego bólu nie doświadczyłam nikt mi nigdy nie rozgryzl skóry!!! I dziś cały dzień jęki, marudzenie, wymuszanie a ba koniec to... Ponad moje nerwy, już nie wytrzymałam i się poryczalam z bólu. Co jej odbiło?!

Doggi :-o wow to niezle Ci dala popalić... Ja z gryzieniem przygód nigdy nie miałam nie qmam gryzacych dzieci ale znam wiele które ten etap przechodzą :-/

U mnie dziecko grzeczne gorzej z mężem który mnie oskarża ze sciemniam ze mi nie dobrze po to żeby w łóżku leżeć... Dupek :-/

jezyk, spróbuj mężowi, jego obrączką! :-D Bo nam obojgu wychodzi to samo :-D

kasiekz, no to bliźniaki :-D

Doggi, mnie Młoda wczoraj ugryzła, ale delikatnie, a i tak burę zebrała... U mnie aż takiego szału nie ma, chociaż tęskni jej się za przedszkolem i czasem głupieje, wtedy działają gry na tablecie, bo się na chwilę uspokaja i wycisza...

Doggi, mojemu tak wczoraj odbijało. dzisiaj trochę też. Choć większość dnia byłam w Poznaniu u promotorki i na zakupach. Promotorka tak mnie wysiudała, że pomyliła moją pracę i jej nie wzięła na dziś. Tak więc przyjechałam sobie bez potrzeby. Tyle, że spodnie ciążowe sobie kupiłam w H&M.
Młody tak mi wczoraj wieczorem dał w kość, że na końcu beczałam i ja i on...

femme nie ma co patrzeć na kalkulator tylko na to co na usg wychodzi:D Mi w pierwszej ciąży z kalkulatora wychodził koniec czerwca (nawet początek lipca), a gin dał mi termin na 14 czerwca. W szpitalu nawet im jeszcze wcześniej wychodziło. Urodziła się 11 czerwca;) Tak więc na kalkulator tym razem nie patrzę:)

Mi z usg się "nie sprawdziło". W pierwszej urodziłam 7 dni po terminie z usg (z om 2 po), w drugiej to w ogóle cuda. 14 dni po terminie z om i 10 po terminie z usg :-D. Teraz wiem tyle, że ciąża na pewno kiedyś się skończy.

Nulini fajnie, że Ci się wynik wróżby powtarza. Mi we wróżbach zawsze za każdym razem co innego. Teraz się w to nie bawię ;-)

Doggi współczuję ugryzienia. No czasem dzieciaki bywają nieobliczalne.

Ostatnia edycja:
Jeny co za gryzon...współczuję, jeszcze w brzucholka..:-(
Mój mały nawet dziś znosny, ale jest trochę osłabiony wiec pewnie dlatego...
Mnie dziś coś na racuchy wzięło i właśnie wsunelam kilka na kolację :-D

reklama
Elutka ja pancakes z borowkami hehe a wczesniej bylismy pod hala targowa na kumpirze (nie wiem czy znasz a jak nie to polecam :) )

Do góry