reklama
Czy tylko moje dziecko ma dziś problemy ze sobą? Normalnie juz wychodzę z siebie! Wiecie co właśnie zrobiła wychodząc spod prysznica? Ugryzla mnie w BRZUCH aż do KRWII kuźwa takiego bólu nie doświadczyłam nikt mi nigdy nie rozgryzl skóry!!! I dziś cały dzień jęki, marudzenie, wymuszanie a ba koniec to... Ponad moje nerwy, już nie wytrzymałam i się poryczalam z bólu. Co jej odbiło?!
femme fatal
Mama Ninki :)
Doggi :-o wow to niezle Ci dala popalić... Ja z gryzieniem przygód nigdy nie miałam nie qmam gryzacych dzieci ale znam wiele które ten etap przechodzą :-/
U mnie dziecko grzeczne gorzej z mężem który mnie oskarża ze sciemniam ze mi nie dobrze po to żeby w łóżku leżeć... Dupek :-/
U mnie dziecko grzeczne gorzej z mężem który mnie oskarża ze sciemniam ze mi nie dobrze po to żeby w łóżku leżeć... Dupek :-/
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
jezyk, spróbuj mężowi, jego obrączką! Bo nam obojgu wychodzi to samo
kasiekz, no to bliźniaki
Doggi, mnie Młoda wczoraj ugryzła, ale delikatnie, a i tak burę zebrała... U mnie aż takiego szału nie ma, chociaż tęskni jej się za przedszkolem i czasem głupieje, wtedy działają gry na tablecie, bo się na chwilę uspokaja i wycisza...
kasiekz, no to bliźniaki
Doggi, mnie Młoda wczoraj ugryzła, ale delikatnie, a i tak burę zebrała... U mnie aż takiego szału nie ma, chociaż tęskni jej się za przedszkolem i czasem głupieje, wtedy działają gry na tablecie, bo się na chwilę uspokaja i wycisza...
McPearl
Fanka BB :)
Doggi, mojemu tak wczoraj odbijało. dzisiaj trochę też. Choć większość dnia byłam w Poznaniu u promotorki i na zakupach. Promotorka tak mnie wysiudała, że pomyliła moją pracę i jej nie wzięła na dziś. Tak więc przyjechałam sobie bez potrzeby. Tyle, że spodnie ciążowe sobie kupiłam w H&M.
Młody tak mi wczoraj wieczorem dał w kość, że na końcu beczałam i ja i on...
Młody tak mi wczoraj wieczorem dał w kość, że na końcu beczałam i ja i on...
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
femme nie ma co patrzeć na kalkulator tylko na to co na usg wychodzi Mi w pierwszej ciąży z kalkulatora wychodził koniec czerwca (nawet początek lipca), a gin dał mi termin na 14 czerwca. W szpitalu nawet im jeszcze wcześniej wychodziło. Urodziła się 11 czerwca Tak więc na kalkulator tym razem nie patrzę
Mi z usg się "nie sprawdziło". W pierwszej urodziłam 7 dni po terminie z usg (z om 2 po), w drugiej to w ogóle cuda. 14 dni po terminie z om i 10 po terminie z usg . Teraz wiem tyle, że ciąża na pewno kiedyś się skończy.
Nulini fajnie, że Ci się wynik wróżby powtarza. Mi we wróżbach zawsze za każdym razem co innego. Teraz się w to nie bawię ;-)
Doggi współczuję ugryzienia. No czasem dzieciaki bywają nieobliczalne.
Ostatnia edycja:
Mi usg idealnie sie sprawdzilo :-) dogi wspolczuje ugryzionka... maly gryzon ci rosnie... jak bede na lapopie to wrzucr ci link do grupy :-) milo ze ktos chce do.nas dolaczyc
https://www.facebook.com/groups/608085399288739/
prosze bardzo.. zapraszam serdecznie :-)
https://www.facebook.com/groups/608085399288739/
prosze bardzo.. zapraszam serdecznie :-)
Ostatnia edycja:
reklama