reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

GirlyGirl- ja im blizej porodu tym chce go dalej odwlec- chyba mi sie cos poprzestwawialo w glowie. Czuje sie super i ciesze sie z kazdej chwili. Myslalam ze bede przezywac ze wszystkie juz urodzily a ja nie ale jak na razie mnie nie dopadlo: "Boze ja jeszcze nie urodzilam?!"

reklama
PIC_0131.JPG

SANY0030.JPG

wpadłam tylko na chwile bo Tobi w szpitalu na naswietlaniu - ma zółtaczke biedaczek. a ja z nawałem mleka:szok:
nie wiem czy wiecie ze Jobo ma córeczke Kornelie:-D - urodzona 16go o godz. 19.50, 3300 dkg, 57cm. Pytała kto jeszcze sie rozdwoił z tych co z nia szły do szpitala, ale widze ze lista rozdwojonychnie uzupełniona a ja nie mam czasu doczytac - ktos pomoze? no chyba ze ktos miał jeszcze kontakt z Jobo i jej przekazał.

:-)czesc dziewczyny .gratuluje wszystkim rozdwojonym.sliczne te wasze malenstwa.ja kolejny dzien 2w1.do terminu zostalo mi 5 dni (prawie cztery) ale kompletnie nic mnie niebierze.strasznie bym chciala juz miec maluszka z drugiej strony brzucha.

Witajcie przyszłe i już obecne mamusie. Właśnie wrociliśmy do domku w komplecie mama + Krzyś. Doczekałam się wreszcie. Krzyś przyszedł na świat 15 stycznia o 23.55. Ważył 4080g (według USG 3500g) i mierzył 56cm. Jest cudowny. Poród był ok ale więcej szczegołów opiszę jak się wyśpię bo w szpitalu nocki były koszmarne.

reklama
Do góry