reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Ja potygodniu czasu juz w domciu. Uff nareszcze. Dawidek odpukać zdrowy. Urodzony przez cc, wiec nie umeczony. Wszyscy sie w nim zakochali, gęste ciemne włosy i śniada cera.
Położne od dzidziusiów powiedziały, ze to złote dziecko ani razy nie płakał podczas zastrzyku.
Jak sie ogarne to wam go zaprezentuje.
aha tak na koniec, mój Marek mało nie padł a co dopiero ja. Weszłam na Wage a tam 13 kg mniej po tygodniu!!!!. :szok:

reklama
Dobrze ciociu Pumi- juz nie bede przeklinac;-)
Albi- ale fajnie ze jestes. Ty to jestes wyczekiwana mamusia na maksa....Ale 13 kilo mniej :szok::szok:ale super....no to zaszalalas:-p

Asia wg mnie jestes i tak bardzo kulturalna i grzeczna , ja bym sie juz w mala al kaide zabawila na twoim miejscu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Albi kochana i Dawidek witajcie w domowych pieleszach.:blink:

jej Asia Asia naprawde nie idzie wyrzymac z ta sluzba zdrowia!!!zawsze pod gorke i nic sie z nimi po ludzku nie da zalatwic jak tez i w innych urzedach tylko sie czepiaja i szukaja dziury w calym uh...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Szczypawka sliczne to malenstwo!!!:-)

Albiniec cos Ty robila ze tak szybko schudlas tyle kg pogratulowac:-)mmartwi mnie ta Twoja goraczka poszukaj w necie na bank cos znajdziesz.

ja tez cos sie zaczelam kiepsko czuc no ale to jeszcze nie to na co tak czekam...:baffled::baffled:

Katarzyna joanna czekamy i 3mammy kciuki!!!!:-):-):-)

ciekawe co u Esti z tymi wynikami....oby all bylo dobrze!!

nic ja lece sie polozyc dobrej nocki mamuski:-D:-D:-D

Jestem................
A wiec morfologia taka sobie, gazometria takie sobie,ale nie jest źle.Na razie nie idziemy do szpitala.
Był pediatra i mamy chyba przyczynę małego przyrostu wagi............Nietolerancja laktozy:baffled:,mamy skierowanie do alergii pokarmowej....dostał Nutramigenu dzisiaj ale piersią mogę karmić.....mam tylko dawać mu 30ml Nutramigenu przed karmienią piersią ......
Od kilku dni mi podczas karmienia płakał i się wyginał, jadł jadł i nagle płacz, znowu jadł i płacz i wyprężał i tak się objawia nietolerancja laktozy.....a ja głupia myślałam, że on po prostu już się najadł i nie chciał.Dzięki Bogu za cudowną pediatrę:tak::tak::tak::tak:

Esti- dobrze, że problem zdiagnozowany...ale czy w zwiazku z tym musisz ograniczac jakies pokarmy?
Albi- ja znam babciny sposob na cycki- ale nie wiem czys skutkuje;-)- okladac je kapusta....

Na polu bitwy chyba zostaly jeszcze: Kama, B-Asia, Pumi i ja...Pominelam ktoras? Bo jak nie to normalnie nalezy nam sie medal za wytrawalosc:cool2:

42 tydzien wypada mi 14 lutego- czyli jako ostatniej z was wszystkich. Nawet nie mam nic przeciwko - byc wpisana na liste jako ostatnia - bo przynajmniej bede widoczna:tak:

reklama
Żeby tak szybko schudnąć to poroponuje zostać w szpitalu tydzień czasu i jesć jedynie to co oni dadzą haha. Sama sie dziwie, ze tak strasznie szybko i do tego, ze to po cesarce. Podobno po cesarce wolniej sie chudnie i wolniej brzuch zmniejsza a ja juz prawie nie mam. Czekam 6-8 tyg i zaczne cwiczyć brzuszki.

Do góry