reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

ladny bobas
a na mojego bobasa uzywam juz pampersow 3 od 4-9 kg te mniejsze nie miescily wielkich kup mojego syna zawsze mial je na plecach i zostalo mi 20 szt rozm1 i 30 szt rozm 2 ale na 10 lutego ma termin moja kuzynka wiec dam jej.Pepkowego nie robilam bo kto by przyszedl ?moj tesc? nie wiem czy przyjedzie na chrzciny a co dopiero do mnie do domu, byl u mnie brat i dostalam
dresik welurkowy a na prezety bedzie czas na chrzcie ktory robie 1 marca i przyjedzie moja siostra z niemiec nie widzialam jej pol roku
pumi wracaj do zdrowia
Jesli Karol jest dzieckiem grudniowym to czy bede mogla z wami pisac na dzieciach urodzonych w styczniu ?

reklama
Pozdro dla Bogusia Paszteciarza- Petarda:-D Szacun dla Mamusi po raz 10:szok::szok::szok::szok:
Wydaje mi sie ze nie byl za bardzo "planowanym" dzidziusiem, pewnie do 6msc myslala,ze to menopauza....pieknie pieknie hehehe

Moja dzisiaj dala troche popisu w nocy brzusio bolal:-( ale tak mnie chlop wkurzyl, dal mi znac,ze on tez nie spi, tzn budzi sie bo mala placze a potem kima do 10.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Mysli,ze to to samo co karmienie cycami(pogryzione bradawki bo Nadi sie zlosci z cycem z buzi":rofl2: butelkowanie, masaze brzuszka, kolysanie, spiewanie o 4 rana "AAAAA kotki 2":wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nie chce mu nawet mowic o tym jego WIELKIM poswieceniu:baffled:przynajmniej jak wstanie o tej 10 to sobe snadanko zje, a jem sniadanko np o 2 po poludniu:dry::dry::dry:

Ale i tak bym tego nie zamienila na nic innego na swiecie;-)

Spoko Helena, poniewaz urodzilas w Grudniu TO WYYYPAD Z BARU, albo ci czynsz podniesiemy:-D:-D:-D:-D:-D:-D

witajcie jestem po pierwszym zczepieniu mała przybrała 2520 kg!!!!!!!!!!!
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
mamy ją ograniczać bo za duzo pokarmu nie zdąży go strawić i stąd ten płacz:rofl2:
zaprzestać tez podawać wit K
jak ja mam odmówić mojemu dziecku jedzenia cycusia????????? JAK?!?!?!?!

silna, mocno trzyma głowe jak 3 msc dziecko wygląda jak 3 msc dzieckoi waży jak 3 msc dziecko!!!!!!!! komentarz przesympatycznej pani doktor

szczepionka skojarzona ponoć bardzo czysta !!! narazie śpi ale pokazała co to ona znaczy!!!!!!!!!! toche powrzeszczała

U nas kapiel jest tez spokojna ale pomaga mi moja mama otoz Karolek czuje sie bezpiecznie gdy trzyma czyjs palec wiec babcia uzycza palec do trzymania a ja moge spokojnie myc malenstwo a maly sciska babciny palec az jego palce sa biale i puszcza dopiero jak go klade na recznik :tak: ale kapac sie lubi bardzo tylko sika do wanny:sorry2:
anja o ile ten czynsz do gory moze uzbieram?

Pumi az jestem ciekawa czy Cie zatrzymaja w tym szpitalu...oby nie bo nie ma to jak w domkui we wlasnym lozeczq sie wykurowac!!!:tak:
Kamalodz ja mam szyjke skrocona od 4 mc ze na zwolenieni poszlam a od 8 tak bardzo ze gin panikowala ze bede rodzic tylko rozwarcia nie mam i kazala sie oszczedzac maxymalnie........no comment!!!!teraz jestem po terminie 4 dni i nic.......nic nie pomaga :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale trudno widac taka moja anatomia kochana a synus po prostu jeszcze nie chce wyjsc ciekawe czemu....:rofl2:
a ja tez mam kreske na brzuszku ale jest lekko brazowa kiedys zejdzie wiec sie nie martwie tym:laugh2:jedynie zeby szybko urodzic zdrowego synka i zniesc dobrze polog......no i poradzic sobie z takim malenstwem:szok::szok::szok:
Myszorka slicznie Ci sie malenstwo schowa:-)

helena-lidia nigdzie nie uciekaj :-p:-p:-pbo co ze mna bedzie do lutowek sie przepisac???!!!yh......:-p:-p:-D:-D

B-Asia ja ciągle w dwupaku niestety:crazy: Wczoraj już depresje prawie zaliczyłam... byłam na kontroli i KTG...mały ma tętno jak dzwon...ale skurczy u mnie wcale:crazy: Masuje brzucho i też nic...liści z malin nie będe piła...trudno i tak kazano mi czekać...

Szczypawka...moja koleżanka urodziła malucha w listopadzie i dodzisiaj ma kreske na brzuszku...podono nawet do 6 miesięcy u niektórych zanika dopiero...ja nie znam dziewczyny, którrj by nie zniknęła...więc nie masz się co przejmować...Ja wogóle nie mam kreski hehe to mnie pociesza...

Co do pasów poporodowych to chyba bezcelowe jest ich stosowanie - bo widze, że temat się pojawił. Czytałam, że "rozleniwiają" mięśnie i napewno jest w tym dużo prawdy...:baffled:...lepiej uskutecznić Aerobiczną 6 :-p Ja tak zamierzam własnie zrobić... bo działa - wypróbowana:tak:

reklama
girly girl taki nasz los widzisz ja juz naprawde odpuscilam....powiem Ci tak zmien nastawienie:tak::tak::tak::tak:pomysl ze masz jedynie MOZE 2 tyg gdzie sie w miare wyspisz ....wylenisz i odpoczniesz:-):-):-)to pomaga moze nie superowo ale na pewno dzieki temu nie wpadniesz w depresje bo mi tez malo brakowalo ale sie opamietalam !!!!co nie znaczy ze nie mam gorszego dnia i lez.....ale uszy do gory masz mnie....Pumi i Kame!!!:-):-):-)
a co to Aerobiczna 6????nie wiem czy dobrze rozumuje:-Dczy to cwiczenia czy co??!!!:-D:-D:-Dw tych ostatnich tyg normalnie nie mam glowy do niczego normalnie mowic jak do sciany i duzo rzeczy nie pamietam!!!:no::no:dziwne zjawisko ...czyzbym az tak byla skupiona na sobie???!!!i dzidzi???!!!:sorry2::sorry2::sorry2:sweet :-D:-D:-D

Do góry