Albi karmie swoim z butelki bo cycki nie chce a przez weekend i wczoraj nie chciał nawet mojego z butelki.......ale dzisiaj już zjadł 50 mojego.
Sylka oprócz bananow i jabłek ja jadłam brzoskwinie z puszki i gruszkę próbowałam ale to z jakieś 2 tygodnie temu.Jadam tez suszone śliwki i morele.....śliwki skutkują jak mały kupki nie może zrobić a i jeszcze winogrona jagody ,czarną i porzeczkę i maliny- mam zamrożone wie rozmrażam i miksuje same-jeśli możesz mleko lub jogurt to sobie razem zmiksuj
Sylka oprócz bananow i jabłek ja jadłam brzoskwinie z puszki i gruszkę próbowałam ale to z jakieś 2 tygodnie temu.Jadam tez suszone śliwki i morele.....śliwki skutkują jak mały kupki nie może zrobić a i jeszcze winogrona jagody ,czarną i porzeczkę i maliny- mam zamrożone wie rozmrażam i miksuje same-jeśli możesz mleko lub jogurt to sobie razem zmiksuj

Jakbym u siebie cos takiego zobaczyla to bym chyba zemdlala!!!! Dobrze ze to nic groznego. Ja ani razu nie spuchlam,chociaz mam czasami wrazenie ze moj nos sie zrobil szerszy,ale moj Krzysiek mowi ze mi sie cos w oczach poprzestawialo