pumi
Styczniowe mamy'08
dzieki Kama !
Sluchajcie ale numer- P. zaczal rozmowe czy przenoszenie dziecka moze byc niebezpieczne, wiec mu poszukalam w necie kilka artykulow na ten temat. Miedzy innymi bylo napisane, ze sex moze pomoc w przyjsciu dzieciatka na swiat w co do tej pory mi nie wierzyl. I normalnie mnie zaatakowal i dopadl hihihih. Teraz mi odchodzi chyba troche czopa zabarwionego na rozowo
ciekawe co z tego wyniknie?
Co do znieczulenia to ja wlasnie po tych masakrycznych skurczach podjelam decyzje ze na 100% sie decyduje
Sluchajcie ale numer- P. zaczal rozmowe czy przenoszenie dziecka moze byc niebezpieczne, wiec mu poszukalam w necie kilka artykulow na ten temat. Miedzy innymi bylo napisane, ze sex moze pomoc w przyjsciu dzieciatka na swiat w co do tej pory mi nie wierzyl. I normalnie mnie zaatakowal i dopadl hihihih. Teraz mi odchodzi chyba troche czopa zabarwionego na rozowo
ciekawe co z tego wyniknie?Co do znieczulenia to ja wlasnie po tych masakrycznych skurczach podjelam decyzje ze na 100% sie decyduje

Alicja miała 3300 i 51cm Rodziłam przez cc Tydzień lezałyśmy w szpitalu bo mila dużą żółtaczkę ale teraz juz jest ok Malutka jest bardzo spokojna (tfu tfu) Je co 3h i spi w nocy wstaje dwa razy ok 1 i 4 Ja juz w pełni sprawna Próbuje jakoś pookładać wszystko z dwójka maluchów Na szczescie Piotruś mało zainteresowany siostrą.
.)