reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

A ja dzisiaj byłam u fryzjera i na solarium, odrazu człowiek sie lepiej czuje!!!
Gratuluje Pumi ze wkoncu bedziecie razem

reklama
Albi u was na pewno też bedzie wszystko w jak najlepszym porządku...:tak:główka do góry...wiem że łatwo się mówi, ale dacie rade...
Pumi na pewno jesteś szczęśliwa...A ja ciesze się razem z tobą...W domku będzie cudnie razem z maleństwem..
Esti to skaza ma przejśc Olisiowi po 3 miesiacach???bo ja nadal się katuję drakońską dieta, zeby mały miał jak najmiej krosteczek na buźce i zeby go jak najmniej swędziąło...Jem niewiele rzeczy a i pokarmu mam coraz mniej...My dokarmiamy bebilonem pepti...dobrze ze jest takie fajne mleczko dla alergików bo była by bida....;-)No A Filip jest cały czas głodny po moim mleczku, co ok. pół godzinki sie go domaga...Bebilonu ok 2-2,30 godzinki...

joooaaa a karmisz swoje maleństwo piersią?? bo podobno solarium śle wpływa na matki karmiące, pokarm zanika... a ja bym też chciała się wybrać, i paznokcie zrobić sobie żelowe, nigdy nie mialam, a teraz chciałabym się jeszcze lepiej poczuć (chociaż już bez tych dodatkowych 15kilo od razu lepiej!!)

Pumi co za wspaniale wiadomości :-D:-D:-D:-):-):-)Super, super, bardzo się z Olisiem cieszymy!!!!!!!!!!!!!:-D:-D
Majopa ma u przejść nietolerancja laktozy, bo jego układ pokarmowy i trawienny jest niedojrzały i nie potrafi sobie poradzić z trawieniem cukrów.podobno to mija jak dziecko kończy 3 miesiące.......a co do skazy na białko.radzę Ci żebyś przeszła się do poradnii alergii pokarmowej.My mamy Nutramigen.Bebilon Pepti zawiera laktozę i dlatego nie możemy go stosować.jedynie Nutra nie zawiera tego

Joooaaa fajne..od razu lepiej się kobieta czuje jak o siebie zadba...:tak:ja też się wybieram na solarium, bo już nie karmię.A akryle mam cały czas i ani razu Olisia nie udrapnęłam a ni nic mu nie zrobiłam.
A jutro Walentynki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D
Ja robię kolację przy świecach.do tego winko i sałatka z kurczaka na bukiecie warzyw............mniam.:-p

Kama super, ze juz w domciu jestescie opisz koniecznie porod i zdjecia pokaż ;-).
Agnie dziekuje w imieniu Dawidka. A to zdjecia dla Waszych córeczek ;-).

DSCN1680.JPG

Kama- super- szybko w domku z powrotem!
Ja dzis w pelni poczulam sie mama- co za wspaniale uczucie-jestem mega spelniona kobieta!
A ha- szykujecie sie : Pumi powraca z natretnymi fotkami- codziennie was bede nimi genbic hihiih- przeciez nie moge utracic mojej opini najczesciej wstawiajacej zdjecia na forum!
Masiek- dzieki kochana za wsparcie!!!!!!!!

Załączniki

• Picture 954.jpg
    Picture 954.jpg
    64,4 KB · Wyświetleń: 50
  • Picture 956.jpg
    Picture 956.jpg
    57,2 KB · Wyświetleń: 53
  • Picture 957.jpg
    Picture 957.jpg
    67,4 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Pumi ale masz sliczna blondyneczke!!!!!!!!!!!!!!!
A ja przedstawiam mojego przystojniache Maksa:

Załączniki

• 11.jpg
    11.jpg
    181 KB · Wyświetleń: 43
Do góry