reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Witam!U nas słonka nie ma ale jest cieplutko.Byliśmy u lekarza.Oliś na policzkach ma jakąś alergię, którą zadrapał i wdał sie stan zapalny.....mamy maść z antybiotykiem i Clemastinium, w tydzień powinno przejść:tak:
Sylka ja chodzę codziennie na spacery , odkąd możemy chodzić to nie byliśmy tylko raz bo bardzo silny wiatr był i mroźny.A jak jest chłodniej to chodzimy na krócej.Nam dzisiaj znowu lekarka kazał codziennie chodzić na spacery!.Zresztą mamy wózek z gondola to nawet nie ma możliwości żeby małego powiało.Jak na razie nie miał nawet katarku.

reklama
cholera, już teraz wiem co to znaczy nie przespać całą noc przez dziecko!! Martyna wczoraj obudzila sie o 17, przetrzymałam ją do 18.30, wykąpałam, no i mialam nadzieję ze pójdzie spać choćby po 2godzinach lulania jak zawsze... ale ona nie raczyła zasnąć, męczyła sie do północy, w końcu usnęła, pospala pół godziny i od nowa, krzyk, płacz, machanie rękoma nogami, nic na nia nie działało!! w końcu o 4 znowu zasnęła i wtedy pospała prawie 2godziny, potem karmienie, zmiana pieluszki więc znowu rozbudzona... za to od 9 śpi do teraz :/ a ja oczy na zapałki bo dizś mamy gości więc trzeba posprzątać i ciasto upiec :/

Dziuba cos wisi nad 3M-mam nadzieje ,ze nie satelita:-D:-D:-D:-D
moja wczoraj budzila sie o 18, wiec papu potem karminoko i wanna i zasypiala...10minut i wycie:wściekła/y:i tak do 24..miedzyczasie znowu ja nakarmilam i nic ale spala do 5rano potem papu i zasnela o 6 obudzilysmy sie o 9;30 wrescie super wyspana!!!!ale przez te 6godz to myslalam,ze padne:-(

moja w nocy ma stale pory budzenia na karmienie o 24, 3 i 6 rano. Budzi mnie mlaskaniem. Zje, odbije sie jej, polezymy w pionie okolo 10 minut, zmienimy pieluche i po 40 minutach od rozbudzenia mala spi znowu do nastepnego karmienia. Wczoraj przyszli do nas wlasciciele domu w ktorym wynajmujemy gorne mieszkanie i dali malej prezent: 100$ i tort pieluszkowy. Zaraz zrobie wam zdjecie- kapitalna sprawa- w sumie to pierwszy raz cos takiego widze. A P. myslal ze to prawdziwy tort hihihi

tort :

Załączniki

• Picture 1004.jpg
    Picture 1004.jpg
    83,3 KB · Wyświetleń: 45
  • Picture 1005.jpg
    Picture 1005.jpg
    77,5 KB · Wyświetleń: 50
  • Picture 1006.jpg
    Picture 1006.jpg
    73,7 KB · Wyświetleń: 51
Pumi tort swietny!A jaki praktyczny :tak: No to milo ze strony waszych wlascicieli.U nas by olali sprawe...Tak mysle przynajmniej bo mamy wlasne.

Obiadek w piekarniku.Zjem i ruszam na spacer!Zrobilo sie pieknie!Slonce swieci jak wsciekle i mi dziecko budzi :-) Wiec zjem sobie i ruszam z nia na wyprawe.W wozku zawsze spi.

reklama
u mnie 8:30 rano- mala jadla o 6 a mi juz z prawego cyca cieknie:baffled:
My staramy sie miec stale pory spacerkow, kapieli i innych czynnosci - jak radzi Tracy Hogg w swojej rewelacyjnej ksiazce, ktora przeczytalam 2 razy. Na spacerek pojdziemy miedzy 12 a 1 pm.
Jestem 2 tyg po porodzie i wczoraj przestalam krwawic. Nadal jednak bola mnie kosci lonowe. Czy was tez tak dlugo bolaly?

Do góry