Esti- no mocno ulewa..:-(
Dzis dalam mu mleko w proszku bo jego nie wydala...
mowilam poloznej o tym ale ona twierdzi ze male dzieci tak maja i ze to minie
co do jedzenia- to ja chyba przesadzam. Nie jem jablek, marchewke tylko jedna dziennie. ze slodyczy tylko biszkopty. a dzis na obiad zrobilam ryz z musem jablkowym... kurcze musze zaczac wprowadzac jakies ludzkie jedzienie ale boje sie bo po ostatnio pediatra powiedziala mi, że skoro maly ulewa to moja wina i mojego jedzenia
Trzymamy kciuki za blizniaki. Bedzie dobrze:-)
Pumi- ten tort jest kapitalny:-):-)
Dzis dalam mu mleko w proszku bo jego nie wydala...
mowilam poloznej o tym ale ona twierdzi ze male dzieci tak maja i ze to minie
co do jedzenia- to ja chyba przesadzam. Nie jem jablek, marchewke tylko jedna dziennie. ze slodyczy tylko biszkopty. a dzis na obiad zrobilam ryz z musem jablkowym... kurcze musze zaczac wprowadzac jakies ludzkie jedzienie ale boje sie bo po ostatnio pediatra powiedziala mi, że skoro maly ulewa to moja wina i mojego jedzenia
Trzymamy kciuki za blizniaki. Bedzie dobrze:-)
Pumi- ten tort jest kapitalny:-):-)
i jszcze do tego trwalo to rowniez w dzien .kamilek niespal prawie wcale.wczoraj byla u niego doktorka kazala kupic infacol na kolke .kupilam dalam mu wieczorem i spal cala noc.budzil sie tylko na karmienie co dwie godziny i zasypial sam od razu po jedzeniu.:-)tak jest do tej chwili.budzi sie co dwie godzinki jesc.rano niespal po jedzeniu godzinke ale wcale nieplakal tylko sie usmiechal.oby tak zostalo.
normalnie idzie się udusić, a mój Kacperek jak go karmię to mi z twarzy ściąga tą pieluszkę bo mamy nie poznaje.

. teraz też śpi jakieś 3, 4 godziny w nocy nawet czasami 5, 6 ale w ciągu dnia staram się , żeby były te godziny czuwania bo w nocy to ja chcę spać