reklama
G
goscinnie
Gość
Nadia jest fajniusia a Anja a ty chuda jak cholera i kobieto zrób coś z podkrązonymi oczami.
Kociamber rozkoszny a psiunia jak nacodzien traktuje mała??
aaaaaa zapomniałam wspomnieć twoja córeczka nazywa sie jak moja mama.
Kociamber rozkoszny a psiunia jak nacodzien traktuje mała??
aaaaaa zapomniałam wspomnieć twoja córeczka nazywa sie jak moja mama.
Anja78
matka superstar
Sasza jest mojej mamy;-)wiec to bylo spotkanie nr1, ale pies uwielbia dzieci wiec nie ma problemu
oczy mam zawsze troche z sincami bo mam bardzo ciemna karnacje a to idzie niestety w parze, taka juz uroda! a do wagi z'ed ciazy to jeszcze jakies 1.5-2kg mi brakuje, generalnie jest ok, ale musze cos zrobic z ta opona a cwiczyc mi sie za cholere nie chce, moze ja wychodze jakos
plus duza ilosc wody

oczy mam zawsze troche z sincami bo mam bardzo ciemna karnacje a to idzie niestety w parze, taka juz uroda! a do wagi z'ed ciazy to jeszcze jakies 1.5-2kg mi brakuje, generalnie jest ok, ale musze cos zrobic z ta opona a cwiczyc mi sie za cholere nie chce, moze ja wychodze jakos
plus duza ilosc wody
G
goscinnie
Gość
Jak zauwazyłam po moich koleżankach to im sie brzucy same naciągały. Ja zaczełam ćwiczyć tydzień temu ale dzisiaj juz tego nie, zauwazyłam, ze po ćwiczeniach strasznie mnie rwie w ranie i bardzo ale to bardzo boli po prawej stronie, dam jeszcze odpocząc pociachanym miesniom. Od jutra zaczynam diete i koniec z jeżykami - jak nigdy nie lubiłam słodyczy to codziennie zjadac kilka jeżyków nie pomoze mi zrzucic zbedne kg.
e-stera
Fan(ka)
salik agnieszka.nie miałam na myśli Twojego posta
, aja tylko cytowałam jak już co
Oli nie śpi
.leży w łóżeczku i bawi sie w najlepsze.....ani w głowie mu spanie........rozmawia z tatą

A ciekawe co u Madzki?

, aja tylko cytowałam jak już coOli nie śpi
.leży w łóżeczku i bawi sie w najlepsze.....ani w głowie mu spanie........rozmawia z tatą

A ciekawe co u Madzki?

e-stera
Fan(ka)
e-stera
Fan(ka)
Anja Ty chudzino.....z czego Ty chcesz schudnąć?
Nadi cudna jak zawsze......robi sie coraz śliczniejsza

Nadi cudna jak zawsze......robi sie coraz śliczniejsza
e-stera
Fan(ka)
Ja też ostatnio nie mam weny do ćwiczeń......
ale chodzimy codziennie na długie spacerki..to może brzucho sam wróci do normy?

ale chodzimy codziennie na długie spacerki..to może brzucho sam wróci do normy?

reklama
e-stera
Fan(ka)
Tak moje dziecko śpi..zabawa w głowie