reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Esti, jak Ci zazdroszczę! taka godzina a Ty już okna wymyte!! ja sie za okna zabiorę w piątek, dzisiejszy plan-porzadki w szafach, trzeba wynieść już zimowe ciuchy i wyłożyć wiosenne :) i poprzebierać trochę w ubraniach, może coś okaże się zbędne-wtedy czekają mnie kolejne zakupy!!!!

reklama
dziewczyny czy to normalne że dzieci robią kupkę raz na trzy dni?? wiem że czasem jak się karmi piersią zdazra się to i to całkowicie normalne, Martyna już raz tak miala wcześniej, ale teraz już trzy razy tak było pod rząd że robi kupkę raz na 3doby, teraz też ostatnia kupa była przedwczoraj rano, a ona pręży sie tak jak by chciała zrobić i jej nie szło :baffled:

dziuba tak to norma mysmy mieli koszmarny poranek bo to juz 4ta doba bez kupy i strasznie sie meczyla:no:, odrobine czopku glicerynowego zalatwilo sprawe:-) kupa byla mega, teraz nadus slodko sobi spi a tak bardzo sie meczyla bo kupki nie mogla zrobic:-(

dziuba, Ja też muszę się wziąć za swoją szafę... Powynosić ciążowe ciuchy (na które juz patrzeć nie mogę), przymierzyć normalne i wynieść te, w które się już nie mieszczę. A spodnie to już na pewno wiem, że muszę nowe kupić. :-/

Moja młoda robi kupkę parę razy dziennie... A już myślałam, że może nie będę musiała ich tak często oglądać... :p

to dobrze, już się martwiłam ze coś nie tak!!
Anja, taki normalny czopek glicerynowy czy jakieś specjalne są dla dzieci??
witamy mamę Oliwki, wklej zdjęcia nam swojej córci!!

reklama
dziuba127- ja tez używam czopków glicerynowych zwykłych-dla dzieci! i problem z głowy, mój tez robi raz na 2-3 dni kupke, ale jak to sie juz przedłuża to daje czopa-10 min i kup zrobiona hihihi
Mój robi zielone kupki więc zadzwoniłam do koleżanki położnej co mam robić, powiedziała ze moze to byc z winy mojego pokarmu, albo z winy sztucznego, na 5 dni mam go odstawić od piersi i zobaczyc czy jest poprawa z kupką, więc czekam :) jestem teraz na sztucznym z mleku i tak juz zostaje, 2 miesiace karmiłam i mój pokarm jest teraz jakis przezroczysty, kacper byłby przy cycku co 15 min, a taka butle 90 ml daje mu co 3 godzinki,
ucze malego jesc co 3-4 godzinki bo wczesniej było tak ze dostawal co godzine i sie strasznie prezył, poprostu zołądek nie nadazał mu trawic , teraz ma przedłuzam i juz widze poprade

Do góry