reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Nanina, na pewno wypróbuję!! u nas jest tak że jak przez 3dn nie ma, to potem jest taka że mala cala do przebrania, a potem znowu 3dni cisza...

reklama
Kurcze, taka ładna pogoda, słonko świeci, a ja muszę czekać aż mama przyjedzie, żeby wyjść na spacerek z małą :S

a my juz byliśmy na spacerku, świetna pogoda.
teraz czekamy na kolezankę bo się zapowiedziałą

w likend mieliśmy sensacje żołądkowe:-( , juz myślałam, ze będziemy na pogotowie jechać bo wyglądało mi to na biegunkę lub na pewno jej początki:baffled:
ale dałam Kacperkowi smektę i sie poprawiło tylko jakis taki apatyczny momentami bywa :-(i jutro zamówiłam wizytę domową pediatry

kurcze dziewczyny, ja bez Was to bym normalnie zginęła!! ja bym nie wiedziała że dziecku można podać jakiś czopek glicerynowy czy smektę czy nuroger czy ibuprofen czy coś tam innego!! ale skoro Wy dajecie swoim dzieciom to chyba można...

Dziuba sa glicerynowe dla dzieci i taki czopek ja jeszcze daje na pol:tak:
Super pogoda w 3M mama poszla z Nadi na spacer a ja Galerie zaatakowalam, wrcilam z pelna siatka i pustym portfelem:szok:miala sobie kupic jakies fajne kulary przeciwsloneczne a kupilam pelno ciuchow z przeceny i jeszcze lukaszowi, oczywiscie wrocilam bez okularow, tej zajebistej drogiej torebki juz nie kupuje bo mama mi przywiozla bardzo podobna, wiec zostaly okulary i buty;-)

Joooa ja podaje malemu herbatke koperkowa hippa i rumiankowa na przemian. Maly niema problemu z kupkami. Ach i jeszcze mam gripe water ale tego nie mialam okazji jeszcze podac,nie bylo potrzeby.

:-)czesc dziewczyny.ja bylam z kamilkiem na spacerku rano .bo bylam z nimnakontroli u okulstki i przy okazji pospacerowalam :-).a teraz pogoda jest jz beznadziejna:-(,mam nadzieje ze jutro bedzie ladnie bo chce sie wybrac do sklep po telefon i bede musiala malego zabrac.oczko juz worzadku takze mi ulzylo.:-)

reklama
witam po jednodniowej nieobecnosci.
Donia - myslalam o tobie czemu zniklas? Wspolczuje straty brata
A my wczoraj mielismy najgorszy dzien- Dominika nie spala od 11 w poludnie do 21 wieczorem. Nawet jazda autem i spacer po centrum handlowym jej nie uspil. P fundowal ciuchy na dzien kobiet a ja przez placzki mojej corci zdazylam kupic tylko spodnie:baffled:
Ja daje malej plantex- to jest granulat koperkowy i robi po nim mega wielka bombe
u nas 4 stopnie i sloneczko czekam az sie krolewna obudzi i wychodzimy na poczte( trzeba kartki na swieta rozeslac) i potem na spacerek. Porzadki w szafach juz porobilam a ciazowe ciuchy schowalam gleboko 4 dni po porodzie.
Kurcze nadal waga stoi i pozostalo 10 kilo na plusie:-(

Załączniki

• Picture 1067.jpg
    Picture 1067.jpg
    77 KB · Wyświetleń: 47
  • Picture 1068.jpg
    Picture 1068.jpg
    66 KB · Wyświetleń: 51
  • Picture 1069.jpg
    Picture 1069.jpg
    83,3 KB · Wyświetleń: 46
  • Picture 1070.jpg